Skip to main content

Παρουσιάστηκε η συνεργασία του ΠΑΟΚ με τη ΒΕΡΓΙΝΑ ΤV

«Ο ΠΑΟΚ είναι καταδικασμένος να κυνηγάει όλους τους τίτλους στις εγχώριες διοργανώσεις», δήλωσε χαρακτηριστικά ο προπονητής Στέλιος Σεϊρεκίδης

Συνέντευξη Τύπου πραγματοποιήθηκε σήμερα στην Αίθουσα Τύπου του PAOK Sports Arena για την παρουσίαση της ομάδας χάντμπολ του ΠΑΟΚ, της επίσημης φανέλας 2017-2018 και του μεγάλου χορηγού του τμήματος της ΒΕΡΓΙΝΑ TV.

Κατά την έναρξη της παρουσίασης, πρώτος τον λόγο πήρε ο Έφορος του τμήματος Χάντμπολ Ανδρών κ. Γρηγόρης Πετρίδης, ο οποίος αφού ευχαρίστησε τους εκπροσώπους των ΜΜΕ ανέφερε χαρακτηριστικά: «Στα 14 χρόνια που ασχολούμαι διοικητικά με το τμήμα, είναι η πρώτη φορά που κλείσαμε μία χορηγία αυτού του βεληνεκούς μέσα σε 2 ακριβώς λεπτά. Υπήρξε απόλυτη ταύτιση απόψεων μεταξύ του Συλλόγου μας και της ΒΕΡΓΙΝΑ TV. Ευχαριστώ εκ μέρους του ΠΑΟΚ, αλλά και προσωπικά, τόσο το κανάλι, όσο και τον ιδιοκτήτη κ. Στέργιο Καλόγηρο, ενώ δε σας κρύβω την προοπτική επέκτασης της συνεργασίας και με τις Ακαδημίες αγοριών και κοριτσιών με το κανάλι SMILE TV, το οποίο εκπέμπει παιδικά προγράμματα και είναι συμφερόντων του ιδίου ομίλου».

Δεύτερος το λόγο πήρε ο κ. Στέργιος Καλόγηρος, ιδιοκτήτης του καναλιού και σύμβουλος του Ομίλου, ο οποίος ευχαρίστησε την οικογένεια του ΠΑΟΚ για τη συνεργασία και την αποδοχή, ενώ μιλώντας για το ΒΕΡΓΙΝΑ TV ανέφερε ότι είναι ένα κανάλι περιφερειακό, που εκπέμπει στην Κεντρική Μακεδονία, αλλά πολλά μέρη του προγράμματός του αναμεταδίδονται και από άλλα κανάλια πανελλαδικά. Ανέφερε, επίσης, από την πλευρά του ότι η συνεργασία του με το μεγαλύτερο Σωματείο  της Μακεδονίας και της Βόρειας Ελλάδας γενικότερα ανοίγει και νέες προοπτικές για το κανάλι, τόσο από πλευράς διαφήμισης, αλλά και μιας στροφής προς τον αθλητικό τομέα με τη δημιουργία αθλητικού τμήματος.

Στη συνέχεια, τον λόγο πήρε ο συνδετικός κρίκος μεταξύ των δύο πλευρών Βουλευτής Β’ Θεσσαλονίκης κ. Αριστείδης Φωκάς, ο οποίος μιλώντας με την ιδιότητα του ένθερμου οπαδού του ΠΑΟΚ, όπως δήλωσε, είπε ότι θεώρησε αυτονόητη υποχρέωσή του να φέρει σε επαφή και τελικά σε συνεργασία δύο υγιείς, στον τομέα του ο καθένας, οργανισμούς, τον Α.Σ. ΠΑΟΚ και τη ΒΕΡΓΙΝΑ TV.

Από την πλευρά του, ο αρχηγός της ομάδας, Θόδωρος Πετρίδης, ευχήθηκε η συνεργασία να είναι γουρλίδικη και στο τέλος της σεζόν όλοι μαζί να γιορτάσουν τίτλους.

Στη συνέχεια, ο προπονητής κ. Στέλιος Σεϊρεκίδης, ευχαρίστησε τη ΒΕΡΓΙΝΑ TV, ενώ χαρακτηριστικά δήλωσε «ο ΠΑΟΚ είναι καταδικασμένος να κυνηγάει όλους τους τίτλους στις εγχώριες διοργανώσεις».

Κλείνοντας τη Συνέντευξη Τύπου, πήρε τον λόγο ο Διευθυντής της ΒΕΡΓΙΝΑ ΤV, κ. Φουντουκίδης, ο οποίος ανέφερε ότι τα μικρόφωνα και οι κάμερες του καναλιού θα είναι ανοιχτά για το Τμήμα Χάντμπολ, αλλά και όλα τα αθλήματα του Α.Σ. ΠΑΟΚ, ενώ ευχήθηκε από την πλευρά του η συνεργασία να είναι αμφότερα ανταποδοτική για όλους.