Skip to main content

Παρουσιάζεται και επίσημα την Παρασκευή ο φετινός μπασκετικός Ηρακλής

Η «κυανόλευκη» ΚΑΕ θα πραγματοποιήσει την Παρασκευή και ώρα 17:00 στο Ιβανώφειο, την παρουσίαση του φετινού ρόστερ του «Γηραιού»

Την παρουσίαση του φετινού ρόστερ του Ηρακλή θα πραγματοποιήσει τη ερχόμενη Παρασκευή στο Ιβανώφειο και ώρα 17:00, η «κυανόλευκη» ΚΑΕ.

Παράλληλα, οι ιθύνοντες του «Γηραιού» θα ξεκινήσουν και επίσημα τη διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας.

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει η ανακοίνωση της ΚΑΕ Ηρακλής:

«Την Παρασκευή 6 Οκτωβρίου, στις 17:00, ο νέος Ηρακλής παρουσιάζεται! Η ομάδα του Βαγγέλη Αλεξανδρή θα είναι στη διάθεση των ΜΜΕ στο Ιβανώφειο, όπου θα γίνει και η παρουσίαση της νέας φανέλας και όλων των παικτών και των στελεχών του τμήματος μπάσκετ.

Παράλληλα, την ίδια ημέρα, θα ξεκινήσει και η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας της νέας χρονιάς, ενώ σύντομα θα είναι στον αέρα και ο νέος επίσημος ιστότοπος του τμήματος στο διαδίκτυο.

Η φετινή προσπάθεια αποτελεί συνέχεια της περσινής, με τον ίδιο στόχο. Με τη βοήθεια του ανυπέρβλητου κόσμου του Ηρακλή και τις προσπάθειες παικτών και προπονητών μέσα στο γήπεδο, είμαστε βέβαιοι ότι φέτος θα επιτευχθεί, αψηφώντας εμπόδια και τρικλοποδιές.

Το Ιβανώφειο θα αποτελέσει και πρέπει να αποτελέσει και φέτος το γήπεδο αναφορά σε όλο το ελληνικό μπάσκετ, σε όλες τις κατηγορίες».