Τρίτη 19 Ιουνίου 2018
x

ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΝΤΑΙ ΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ ΒΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΤΗΣ ΔΥΣΟΣΜΙΑΣ

Η Περιφέρεια Κ. Μακεδονίας παρουσιάζει αύριο Τρίτη τις ενέργειες που έχουν γίνει, αλλά και αυτές που έρχονται, για το πρόβλημα στη δυτική Θεσσαλονίκη

Συνέντευξη τύπου για τις ενέργειες που κάνει η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας για την αντιμετώπιση του θέματος της δυσοσμίας στη δυτική Θεσσαλονίκη θα πραγματοποιηθεί, παρουσία του Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολου Τζιτζικώστα, αύριο Τρίτη 20 Ιουνίου, στις 10:30, στην αίθουσα συσκέψεων της Περιφέρειας (ισόγειο κεντρικού κτηρίου, Β. Όλγας 198, Θεσσαλονίκη).

Στη συνέντευξη τύπου, σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, θα αναλυθούν οι ενέργειες που έγιναν, καθώς και τα επόμενα βήματα για την αντιμετώπιση του χρόνιου προβλήματος της δυσοσμίας, που ταλαιπωρεί τους κατοίκους της δυτικής Θεσσαλονίκης.

Εκτός του Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολου Τζιτζικώστα, στη συνέντευξη θα συμμετέχουν η Αντιπεριφερειάρχης Θεσσαλονίκης Βούλα Πατουλίδου, ο Αντιπεριφερειάρχης Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος Κώστας Γιουτίκας, ο Δήμαρχος Κορδελιού – Ευόσμου Πέτρος Σούλας και εκπρόσωποι του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και των ΕΛΠΕ.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ