Skip to main content

Πατουλίδου: Άμεση η ανταπόκριση του ΕΟΤ στις προτάσεις του ΟΤΘ

Άξια επαίνων χαρακτήρισε την ανταπόκριση του ΕΟΤ σε σειρά θεμάτων που έχει θέσει ο Οργανισμός Τουρισμού Θεσσαλονίκης η Βούλα Πατουλίδου

Την άμεση ανταπόκριση του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού σε σειρά θεμάτων που έχει θέσει ο Οργανισμός Τουρισμού Θεσσαλονίκης (ΟΤΘ) υπογραμμίζει η πρόεδρος του, Βούλα Πατουλίδου, με αφορμή τη συμμετοχή του στην πρόσφατη παγκόσμια έκθεση τουρισμού ΙΤΒ BERLIN στην πρωτεύουσα της Γερμανίας.

Ο Οργανισμός Τουρισμού Θεσσαλονίκης και άλλοι τουριστικοί φορείς της πόλης συμμετείχαν στη μεγαλύτερη έκθεση τουρισμού στον κόσμο σε booth του Ελληνικού περιπτέρου, τη διαμόρφωση και διακόσμηση του οποίου είχε αναλάβει εξ ολοκλήρου ο ΕΟΤ.

«Σε προηγούμενη τουριστική έκθεση του εξωτερικού το 2016 στο Λονδίνο, στην οποία συμμετείχε και πάλι ο Οργανισμός Τουρισμού Θεσσαλονίκης, η κ. Πατουλίδου με επιστολή της είχε προχωρήσει σε σειρά προτάσεων σχετικά με την καλύτερη προβολή του Ελληνικού περιπτέρου και όπως διαπιστώθηκε στην παρούσα έκθεση όχι μόνο υιοθετήθηκαν αλλά και διευρύνθηκαν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο», αναφέρεται σε ανακοίνωση του ο ΟΤΘ.

«Η ανταπόκριση του ΕΟΤ είναι άξια επαίνων και η συνεργασία που έχει επιτευχθεί με τον Οργανισμό είναι έως τώρα υποδειγματική. Οφείλουμε να ευχαριστήσουμε τον ΕΟΤ για την υποστήριξη και τη βοήθεια του» δήλωσε η κ. Πατουλίδου.