Skip to main content

Πατουλίδου: Τα φρεάτια καθάρισαν, αλλά η ένταση της βροχής ήταν μεγάλη

Τι είπε η αντιπεριφερειάρχης Βούλα Πατουλίδου για τα προβλήματα που παρουσιάστηκαν χθες από τη σφοδρή νεροποντή που έπληξε τη Θεσσαλονίκη

Να αποφεύγουν τους δρόμους που κινδυνεύουν να πλημμυρίσουν λόγω καταιγίδων συνέστησε στους πολίτες η αντιπεριφερειάρχης Βούλα Πατουλίδου, σε δηλώσεις της από την άσκηση «Δια Πυρός» που πραγματοποιήθηκε σήμερα.

Ερωτηθείσα για τα χθεσινά προβλήματα που παρουσιάστηκαν εξαιτίας της έντονης βροχόπτωσης στη Θεσσαλονίκη, η κ. Πατουλίδου απάντησε: «Γνωρίζουμε ότι τα φρεάτια είχαν ήδη καθαριστεί από τον δήμο, αλλά η ποσότητα και η ένταση της βροχής ήταν πολύ μεγάλη. Πάντα στους περιφερειακούς δρόμους είχαμε τα μεγαλύτερα προβλήματα. Η παρέμβαση ήταν άμεση με αποφρακτικά μηχανήματα και άντλησης από δρόμους. Όμως, εάν σκουπίζουμε και τα ρίχνουμε στα φρεάτια, ο δήμος και η Περιφέρεια δεν μπορούν να συνεισφέρουν».

«Επειδή τα φαινόμενα θα συνεχιστούν και την υπόλοιπη εβδομάδα, ας μη διακινδυνεύουμε με ηρωισμούς σε δρόμους όπου μπορεί να δημιουργηθεί πρόβλημα», κατέληξε η ίδια.