Skip to main content

Πάτρα: Λήστεψαν πρακτορείο ΟΠΑΠ δύο φορές μέσα σε δέκα ημέρες

Κουκουλοφόροι περίμεναν εχθές τους ιδιοκτήτες του πρακτορείου, τους χτύπησαν άσκημα και αφαίρεσαν χρήματα και λαχεία αξίας 5.000 ευρώ.

Την τελευταία ημέρα του έτους, για δεύτερη φορά μέσα σε δέκα ημέρες, οι ιδιοκτήτες ενός πρακτορείου του Ο.Π.Α.Π. στην Πάτρα, βρέθηκαν αντιμέτωποι με ληστές που μάλιστα τους περίμεναν να ανοίξουν το κατάστημα τους.

Οι άγνωστοι, που είχαν καλυμμένα τα χαρακτηριστικά τους με κουκούλες, τους επιτέθηκαν μόλις άνοιξαν την πόρτα, τους χτύπησαν άγρια και κατάφεραν να τους εξουδετερώσουν, παρ’ όλο που οι ιδιοκτήτες του πρακτορείου προέβαλαν αντίσταση και πάλεψαν μαζί τους. Στη συνέχεια, άρπαξαν 200 ευρώ από το ταμείο και λαχεία αξίας 5.000 ευρώ και τράπηκαν σε φυγή προς άγνωστη κατεύθυνση.

Ήταν η δεύτερη φορά που οι ιδιοκτήτες του πρακτορείου δέχονταν επίθεση από ληστές. Πριν από δέκα ημέρες, τους είχαν επιτεθεί κουκουλοφόροι που είχαν προσπαθήσει να αρπάξουν την τσάντα και τις σακούλες που κρατούσε η γυναίκα. Η Ασφάλεια Πατρών αναζητά τους δράστες και προσπαθήσει να εξασφαλίσει πλάνα από τις κάμερες καταστημάτων της περιοχής.