Skip to main content

Παυλίδης: Έχω πεισμώσει τόσο πολύ που θα τα καταφέρω

Για τις άτυχες στιγμές που έζησε κατά τη διάρκεια της σεζόν που ολοκληρώθηκε, αλλά και το ποδοσφαιρικό μέλλον του μίλησε ο Μπάμπης Παυλίδης.

Στην εφημερίδα «Arena Press» μίλησε ο 25χρονος μέσος του Άρη, Μπάμπης Παυλίδης, για τις εξαιρετικά άτυχες στιγμές που έζησε κατά τη διάρκεια της σεζόν που ολοκληρώθηκε, τους «κιτρινόμαυρους» οπαδούς και το ποδοσφαιρικό μέλλον του.

Αναλυτικά οι δηλώσεις:

Για το τροχαίο ατύχημα που είχε τον Μάρτιο: «Ήμουν στα χαμένα! Δεν ήξερα πώς να νιώσω. Σίγουρα το “γιατί” με έτρωγε μέσα μου. Ημουν σχεδόν έτοιμος να παίξω ξανά σε επίσημο ματς μετά από σχεδόν τρεις μήνες. Ενιωθα -όπως κι έγινε- ότι θα έχανα όλη την σεζόν. Θέλω να ευχαριστήσω την οικογένειά μου και τους φίλους μου για την στήριξη που είχα. Επίσης τον κ. Πανταζή, τον γιατρό μας στον Άρη για όσα έκανε για μένα, από την πρώτη μέχρι και την τελευταία στιγμή. Τους συμπαίκτες μου, το τεχνικό τιμ, αλλά και την διοίκηση που δεν με ξέχασαν και μου έδειχναν καθημερινά ότι βρίσκονται στο πλευρό μου».

Για την αγάπη που εισέπραξε μέσω την μηνυμάτων στήριξης από τον κόσμο του Άρη: «Τον κόσμο τον άφησα για το τέλος. Θέλω να πω σε όλους ένα ξεχωριστό ευχαριστώ γιατί είναι άνθρωποι που δεν με ξέρουν προσωπικά, αλλά μου απέδειξαν το μεγαλείο αυτής της ομάδας. Καθημερινά, μου έδειχναν είτε από κοντά είτε μέσω μηνυμάτων την αγάπη τους και αυτό με πεισμώνει να γίνω καλύτερος. Αυτό τον κόσμο θα ήθελα να με αξιώσει ο Θεός να του ανταποδώσω την αγάπη με έναν τίτλο.

Το αξίζει και με το παραπάνω. Όχι για όσα έκανε για μένα, αλλά για το πόσο στηρίζει τον σύλλογο. Του αξίζουν πολλοί τίτλοι και δυστυχώς τους έχει στερηθεί. Πλέον με απασχολεί μόνο να είμαι απολύτως έτοιμος όταν θα ξεκινήσει η προετοιμασία. Έχω πεισμώσει τόσο πολύ που θα τα καταφέρω. Πρώτη φορά απουσιάζω τόσο πολύ από το γήπεδο. Μου έχει λείψει απίστευτα. Μακάρι να είναι το τελευταίο κακό που με βρήκε…».

Για το γεγονός πως παρακολούθησε από την κερκίδα τη φετινή προσπάθεια του συλλόγου: «Ήθελα να βοηθήσω. Σαν… θηρίο στο κλουβί ένιωθα. Ήρθα στον Άρη για να γίνω μέλος της προσπάθειας για την επιστροφή στη φυσική θέση του συλλόγου. Θα το κάνω, όμως, από την επόμενη σεζόν. Είμαι πεπεισμένος ότι θα τα καταφέρουμε. Ήδη η ομάδα τον τελευταίο καιρό έβρισκε τον καλό της εαυτό».

Για το μεγάλο στόχο που έχει θέσει μετά από την φετινή δύσκολη χρονιά: «Μόνο ένας. Να καθιερωθώ στον Άρη της επόμενης σεζόν. Θέλω να καλύψω το χαμένο έδαφος, να προπονηθώ σωστά και σκληρά, ώστε να κερδίσω την εμπιστοσύνη του προπονητή μου».

Για το αν τον απασχολούν τα εξωαγωνιστικά θέματα: «Οχι. Θεωρώ ότι δεν πρέπει να είναι λόγος ανησυχίας για εμάς τους ποδοσφαιριστές της ομάδας. Έχω εμπιστοσύνη στον κ. Καρυπίδη. Από τη στιγμή που εκφράζει την βεβαιότητά του για την συμμετοχή της ομάδας στην δεύτερη κατηγορία δεν έχω κανένα λόγο να αμφιβάλλω».