Skip to main content

Παυλίδης: Φέτος έχουμε δείξει ότι ο Άρης δεν αστειεύεται

Ο μέσος των «κιτρινόμαυρων» δήλωσε πως θα ήθελε να πετύχει και άλλα γκολ αλλά υπογράμμισε πως πρωταρχικός στόχος είναι η άνοδος στη Super League

Για το νικηφόρο ποδαρικό του Άρη στο 2018 επί του Απόλλωνα Πόντου μίλησε στον ρ/σ «yellow», ο Μπάμπας Παυλίδης.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο μέσος των «κιτρινόμαυρων»:

Για το χθεσινό παιχνίδι με τον Απόλλωνα Πόντου: «Ξέραμε τι αντιμετωπίζαμε εχθές, θεωρητικά ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι και το περιμέναμε πιο δύσκολο, κερδίσαμε σχετικά εύκολα με τα 2 τέρματα που πετύχαμε νωρίς, μετά ο αντίπαλος έμεινε με 10 παίκτες και τα πράγματα ήρθαν πιο εύκολα για εμάς, είχαμε αρκετές ευκαιρίες για να πετύχουμε περισσότερα γκολ.

Δεν απειληθήκαμε σχεδόν καθόλου, το θέμα είναι ότι μπήκαμε με το δεξί στο πρωτάθλημα για το νέο έτος».

Για την διακοπή του πρωταθλήματος λόγω γιορτών και αν τους επηρέασε: «Όταν υπάρχει διακοπή, κάποιες φορές μένουμε πίσω αλλά δείξαμε ότι είμαστε επαγγελματίες και αφήσαμε πίσω τα δύο τελευταία παιχνίδια με τις ισοπαλίες και δείξαμε χαρακτήρα ότι κανένας δεν μπορεί να μας σταματήσει πλέον.

Νομίζω ότι από την αρχή της περιόδου δείξαμε ότι ο Άρης δεν αστειεύεται, δεν κοιτάμε ότι είμαστε πρώτοι, κοιτάμε ένα ένα το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και να παίζουμε καλό ποδόσφαιρο.

Ο κόσμος απαιτεί πολλά περισσότερα γιατί ο Άρης είναι μεγάλος σύλλογος και θέλει αποτελέσματα, αλλά η ουσία είναι η νίκη για εμάς τώρα που βρισκόμαστε 2η χρονιά στην Β’ Εθνική».

Για το σχόλιο του Δημήτρη Σπανού ότι δεν έχει κοιτάξει την βαθμολογία μέχρι στιγμής: «Όταν είσαι πρωτοπόρος δεν κοιτάς την βαθμολογία, κοιτάς να κερδίζεις εσύ και να προχωράς.

Είναι πολύ σημαντικό γιατί όταν κυνηγάς άλλες ομάδες είναι εξτρά πίεση και άγχος, όταν σε κυνηγάνε όμως απλά, διαχειρίζεσαι εσύ την ομάδα σου και να κερδίζεις την κάθε ομάδα χωρίς να ασχολείσαι με τις άλλες ομάδες».

Για την διαιτησία είπε: «Δεν είμαι αρμόδιος για την διαιτησία αλλά το παιχνίδι δεν κρίθηκε εκεί, θεωρώ, νομίζω ότι έγιναν δυο φάσεις από την Καλαμαριά αλλά τα μπλόκαρε πολύ εύκολα ο Γιώργος.

Νομίζω ότι φέτος σε διαφορά με πέρσι είναι ότι δύσκολα δεχόμαστε γκολ και μας δίνει έξτρα κίνητρο ότι εμείς θα πετύχουμε σίγουρα γκολ και με τον τρόπο που παίζουμε».

Για τις ομάδες που αντιμετωπίζουν οικονομικό πρόβλημα: «Νομίζω όπως δεν είναι σωστό να κοιτάμε τις άλλες ομάδες και τι προβλήματα έχει ο καθένας, εμείς απλά πρέπει να κοιτάμε την ομάδα μας και να κερδίζομε και με όποια ομάδα αντιμετωπίζουμε ξεχνάμε το όποιο πρόβλημα έχει».

Για το αν θα πετύχει κι άλλο γκολ: «Μακάρι να πετύχω κι άλλο γκολ, αλλά σημασία έχει η ομάδα να κερδίζει. Το θέμα είναι να πετύχουμε τον στόχο μας».

Μια ευχή για τον Άρη: «Να έχουμε μια καλή χρονιά και ο εμείς και ο κόσμος του Άρη και  να χαμογελάσουμε επιτέλους και του χρόνου να είμαστε στην Super League γιατί ο Άρης πρέπει να είναι πάντα πρωταγωνιστής».