Skip to main content

Παυλίδης: Φέτος ο Άρης πρέπει να πρωταγωνιστεί (video)

«Με χαμηλούς τόνους, σωστή οργάνωση και προγραμματισμό θα πετύχουμε τον στόχο που θα θέσουμε στην αρχή της χρονιάς», είπε ο μέσος των «κιτρινόμαυρων»

Για την επιστροφή του Άρη στη Super League, τους στόχους της νέας σεζόν αλλά και τις συζητήσεις που είχε με τον Θόδωρο Καρυπίδη μίλησε στον ρ/σ «Libero», ο Μπάμπης Παυλίδης.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο μέσος των «κιτρινόμαυρων»:

Για τις συζητήσεις με τον Θόδωρο Καρυπίδη και την αναμονή για την επιστροφή του από τις ΗΠΑ: «Όλοι αυτό περιμένουμε. Είχαμε κάνει μια κουβέντα τηλεφωνικά πριν από 15 μέρες αλλά τίποτα περισσότερο σχετικά με την ανανέωση της συνεργασίας μας. Ο πρώτος λόγος είναι στον Άρη. Θεωρώ ότι έκανε το σωστό που περίμενε να έρθει πρώτα ο κ. Ερέρα και στην συνέχεια να πραγματοποιηθούν οι συζητήσεις για ανανεώσεις».

Για την επιστροφή της ομάδας στη Super League: «Όποιος ήρθε στην ομάδα, ήρθε για να παίξει στην Α' Εθνική. Εγώ έζησα τον Άρη και στην Γ' αλλά και στην Β' Εθνική. Περάσαμε δύσκολα χρόνια και όλοι περιμένουμε τη νέα σεζόν».

Για τις διαφορές μεταξύ των δύο κατηγοριών: «Υπάρχουν μεγάλες διαφορές στις δύο κατηγορίες. Οι ομάδες παίζουν σκληρό ποδόσφαιρο. Οι παίκτες που ήρθαν πέρσι στην ομάδα, ήταν από την Super League και είχαν μεγάλη δυσκολία να παίξουν. Στη Super League παίζει ρόλο η ποιότητα, ο χώρος και αρκετά τακτικά θέματα. Στη Football League όλοι περίμεναν τον Άρη πίσω και κλειστά».

Για τα φετινά τέρματα που σημείωσε: «Σίγουρα είμαι πολύ χαρούμενος για αυτά τα γκολ (σ.σ. κόντρα σε Τρίκαλα και Δόξα Δράμας). Βοήθησαν όμως και οι συμπαίκτες μου για να τα πετύχω. Το καλό ξεκίνημα μας έδωσε την ώθηση για να πάρουμε την άνοδο».

Για τα σουτ που δοκιμάζει συνεχώς: «Χρησιμοποιώ και τα δύο πόδια. Πιο πολύ στο σουτ με βολεύει το αριστερό αλλά το καλό μου είναι το δεξί πόδι. Μάλλον έχω καλύτερο πάτημα με το δεξί πόδι».

Για τον Θόδωρο Καρυπίδη: «Ο πρόεδρος έχει φιλοδοξίες και όνειρα για τον Άρη ώστε να πάει όσο πιο ψηλά γίνεται. Ο Άρης φέτος πρέπει να πρωταγωνιστεί. Πρέπει να κρατήσουμε χαμηλά τους τόνους και με σωστή οργάνωση και προγραμματισμό θα πετύχουμε τον στόχο τον οποίο θα θέσουμε στην αρχή της χρονιάς».

Για τον Πάκο Ερέρα: «Ήταν μετρημένος στα λόγια του και χαμηλών τόνων. Η καριέρα του δείχνει πολλά. Δεν ήταν τυχαία η πορεία του στην Ισπανία. Αν κοιτάξουμε την καριέρα του, θα καταλάβουμε πολλά».

Για τον στόχο της Ευρώπης που τέθηκε από τον Θόδωρο Καρυπίδη: «Λογικό είναι να έχεις στόχους γιατί βρισκόμαστε στον Άρη. Δεν είμαστε ομάδα που ανέβηκε και ψάχνει τα πατήματα της. Πιστεύω σωστά έθεσε τους στόχους αλλά εγώ είμαι άνθρωπος που κρατάω χαμηλά τη μπάλα και δεν προτρέχω. Όμως, για να τους έθεσε ο πρόεδρος, αυτοί θα είναι οι στόχοι της νέας σεζόν».

Για το διάστημα πριν από την έναρξη της προετοιμασίας: «Αυτή τη περίοδο, ο ποδοσφαιριστής πρέπει να χαλαρώσει τελείως και να τα ξεχάσει όλα. Περίπου 15 με 20 μέρες πριν από την έναρξη της προετοιμασίας, καλό θα είναι να δουλέψει κάποια πράγματα ώστε να είναι έτοιμος».