Skip to main content

Μαραθώνιο... πτώσης τιμών στα μαγαζιά της Θεσσαλονίκης την Κυριακή

Μεγάλη πτώση τιμών στα εμπορικά καταστήματα της Θεσσαλονίκης εξήγγειλε για την Κυριακή των Βαΐων η διοίκηση του Εμπορικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης.

Μαραθώνιο...πτώσης τιμών στα εμπορικά καταστήματα εξαγγέλλει για την Απριλίου, Κυριακή των Βαΐων, η διοίκηση του Εμπορικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης (ΕΣΘ), με την ευκαιρία της διεξαγωγής του 13ου διεθνούς μαραθωνίου «Μέγας Αλέξανδρος», που πραγματοποιείται κάθε χρόνο την πρώτη Κυριακή του συγκεκριμένου μήνα. Φέτος, η διεξαγωγή του μαραθωνίου συμπίπτει χρονικά με μια από τις Κυριακές, που τα εμπορικά καταστήματα παραμένουν ανοιχτά, βάσει νόμου. 

«Όπως κάθε χρόνο, η Θεσσαλονίκη θα κατακλυστεί (με την ευκαιρία του Μαραθωνίου) από χιλιάδες πολίτες, μέλη της διοργάνωσης, αθλητές και επισκέπτες από όλη την Ελλάδα. Ο ΕΣΘ καλεί τις εμπορικές επιχειρήσεις να δώσουν γιορταστική ατμόσφαιρα στην αγορά, τιμώντας τους κατοίκους και τους επισκέπτες της πόλης με την προσφορά ιδιαίτερα χαμηλών τιμών και δελεαστικών προσφορών» υπογραμμίζεται σε σχετική ανακοίνωση. Το ωράριο λειτουργίας των εμπορικών καταστημάτων που προτείνει ο ΕΣΘ είναι από τις 11 το πρωί έως τις 6 το απόγευμα.