Skip to main content

Πεντάρα του Ολυμπιακού επί της Κέρκυρας στο Φάληρο (video)

Οι Πειραιώτες σκόρπισαν τους Φαίακες στο «Γ. Καραϊσκάκης», και τρεις στροφές πριν το φινάλε παραμένουν στο κυνήγι του ΠΑΟΚ και του Champions League

Με την επιβλητική νίκη του Ολυμπιακού επί της Κέρκυρας με 5-1 (δείτε εδώ) στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» ολοκληρώθηκε η 27η αγωνιστική της Super League.

Το σκορ για τους «ερυθρόλευκους» άνοιξε ο Καρίμ Ανσαριφάρντ (12΄) ενώ για τους Φαίακες ισοφάρισε ο Ντένις Επστάϊν (27΄) με τον Κέβιν Μιραλάς να σκοράρει στην εκπνοή του πρώτου ημιχρόνου (45΄) κάνοντας το 2-1. Στο δεύτερο ημίχρονο οι πρωταθλητές Ελλάδος ανέβασαν την απόδοσή τους και με σκόρερ τους Κώστα Φορτούνη (51΄), Μπγιόρν Ένγκελς (71΄) και Μάριο Βρουσάϊ (87΄) έφτασαν στην άνετη και με ευρύ σκορ επικράτηση.

Οι συνθέσεις:

Ολυμπιακός (Κόντης): Προτό, Ελαμπντελαουί (73' Ανδρούτσος), Ένχελς, Νικολάου, Κούτρης, Ρομαό, Ταχτσίδης (70' Μαρτίνς), Φορτούνης, Μάριν, Μιραλάς (78' Βρουσάι), Ανσαριφάρντ. 

Κέρκυρα (Ματζουράκης): Γιαννακόπουλος, Σπίνουλας, Γρομητσάρης, Αντέτζο, Λέκοβιτς, Σιόντης (55' Ιωάννου), Μπαλάφας, Γεωργίου (73' Τουράμ), Επστάιν (79' Αρτυματάς), Ρόλε, Μυτίδης.