Skip to main content

Πέντε συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας σήμερα στη Θεσσαλονίκη

Ποιοι θα πραγματοποιήσουν συγκεντρώσεις και πορείες διαμαρτυρίας καθ' όλη τη διάρκεια της ημέρας στο κέντρο της Θεσσαλονίκης

Πέντε συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας πρόκειται να πραγματοποιηθούν σήμερα στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, το οποίο θα είναι σχεδόν απροσπέλαστο από νωρίς το μεσημέρι και έπειτα, λόγω εκτεταμένων κυκλοφοριακών ρυθμίσεων που ανακοίνωσε η Τροχαία για τις συγκεντρώσεις της επετείου της δολοφονίας του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου.

Ειδικότερα:

- Στις 11:00 συνταξιούχοι θα συγκεντρωθούν έξω από το ΙΚΑ Αριστοτέλους, διαμαρτυρόμενοι για τις περικοπές στις συντάξεις τους.

- Επίσης στης 11:00 μέλη του Αγροκτηνοτροφικού Συλλόγου Λαγκαδά θα πραγματοποιήσουν διαμαρτυρία έξω από υποκατάστημα τραπέζης, στο πλαίσιο της πανελλαδικής σύσκεψης των αγροτών στη Λάρισα.

- Την ίδια ώρα έχει προγραμματιστεί συγκέντρωση μελών του ΠΑΜΕ έξω από τα γραφεία του ΟΑΣΘ, επί της οδού Παναστασίου, ζητώντας διαγραφή προστίμων.

- Στις 15:00 μέλη της Πρωτοβουλίας Φοιτητικών Συλλόγων και της Εξωκοινοβουλευτικής Αριστεράς θα πραγματοποιήσουν στην Καμάρα συγκέντρωση διαμαρτυρίας για την επέτειο της δολοφονίας του Αλ. Γρηγορόπουλου.

- Στις 18:00, και πάλι στην Καμάρα, μέλη του ευρύτερου αντιεξουσιαστικού χώρου, για τον ίδιο λόγο.