Skip to main content

Πέντε συλλήψεις για κλοπές και εξαπάτηση στην Κεντρική Μακεδονία

Μεταξύ άλλων, συνελήφθη ένας 20χρονος, καθώς διαπιστώθηκε να οδηγεί μοτοσικλέτα την οποία είχε αφαιρέσει νωρίτερα από περιοχή των Σερρών.

Πέντε συλλήψεις για διαφορετικές περιπτώσεις κλοπών και εξαπάτησης έλαβαν χώρα χθες σε Πέλλα, Σέρρες και Νάουσα.

Πιο συγκεκριμένα, συνελήφθη ένας 57χρονος σε περιοχή της Πέλλας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Σκύδρας, καθώς όπως προέκυψε από την έρευνα, τα ξημερώματα της ίδιας μέρας αφαίρεσε από αγροτεμάχιο ιδιοκτησίας 61χρονου συνολικά 100 πλαστικές κλούβες και 3 μεταλλικές σκάλες. Σε έρευνα που έγινε στο σπίτι του 57χρονου εντοπίστηκε μέρος των κλοπιμαίων και αποδόθηκε.

Επίσης, συνελήφθη ένας 20χρονος χθες το απόγευμα στις Σέρρες, από αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας Σερρών, καθώς διαπιστώθηκε να οδηγεί μοτοσικλέτα την οποία είχε αφαιρέσει νωρίτερα από περιοχή των Σερρών. Η κλεμμένη μοτοσικλέτα αποδόθηκε στον νόμιμο ιδιοκτήτη της. Προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Νιγρίτας.

Στην περιοχή των Σερρών η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας προχώρησε χθες το απόγευμα στη σύλληψη ενός 35χρονου, καθώς, όπως προέκυψε από την έρευνα, το μεσημέρι της ίδιας μέρας αφαίρεσε  διάφορα προϊόντα από ένα κατάστημα και ένα περίπτερο στην πόλη των Σερρών.

Στις Σέρρες και πάλι σχηματίσθηκε δικογραφία από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Σερρών, σε βάρος ανήλικου, καθώς όπως προέκυψε από την έρευνα, το απόγευμα της 5-7-2017 αφαίρεσε από χώρο καταστήματος στις Σέρρες, το πορτοφόλι 58χρονης, που περιείχε το χρηματικό ποσό των 225 ευρώ.  

Τέλος, σχηματίσθηκε δικογραφία από το Τμήμα Ασφάλειας Νάουσας, σε βάρος 39χρονου, καθώς εξαπάτησε δύο γυναίκες, αποσπώντας συνολικά το χρηματικό ποσό των 270 ευρώ, για υποτιθέμενη αγορά ηλεκτρονικών ειδών, μέσω αγγελίας που ανήρτησε στο διαδίκτυο.