Skip to main content

Πέντε συλλήψεις για κλοπές το τελευταίο 24ωρο στη Θεσσαλονίκη

Συνολικά πέντε άτομα συνελήφθησαν στο πλαίσιο του αυτόφωρου το τελευταία 24ωρο για διάφορες περιπτώσεις κλοπών, στη Θεσσαλονίκη.

Συνολικά πέντε άτομα συνελήφθησαν στο πλαίσιο του αυτόφωρου το τελευταία 24ωρο για διάφορες περιπτώσεις κλοπών, από αστυνομικούς της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης.

Συγκεκριμένα, κατά τη διάρκεια ελέγχων:

  • Χθες το πρωί αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Νεαπόλεως, συνέλαβαν τρείς νεαρούς Έλληνες, διότι σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε σε όχημα στο οποίο επέβαιναν, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 41 φιάλες αλκοολούχων ποτών, την κατοχή των οποίων δεν μπορούσαν να δικαιολογήσουν. Από την περαιτέρω αστυνομική έρευνα προέκυψε ότι, οι συλληφθέντες, αφαίρεσαν τις φιάλες αυτές την προηγούμενη ημέρα, από αποθήκη καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος στη Χαλκιδική, στο οποίο εργάζονταν.
  • Την Δευτέρα, αστυνομικοί ομάδας ΔΙ.ΑΣ. συνέλαβαν 38χρονο Έλληνα, διότι αφού εισήλθε παράνομα σε αρτοζαχαροπλαστείο, αφαίρεσε από την ταμειακή μηχανή μικρό χρηματικό ποσό.
  • Αστυνομικοί Ο.Π.Κ.Ε., χθες το απόγευμα, συνέλαβαν 33χρονο άντρα, διότι αφαίρεσε 35 καινούρια αμορτισέρ αυτοκινήτου από ανώνυμη εταιρεία, αφού παραβίασε την είσοδό της.

Οι συλληφθέντες, με τις δικογραφίες που σχηματίστηκαν σε βάρος τους, θα οδηγηθούν στον αρμόδιο Εισαγγελέα.