Τετάρτη 15 Αυγούστου 2018
x

ΠΕΝΤΕ ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ ΣΕ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΚΑΙ ΣΕΡΡΕΣ ΓΙΑ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ (ΦΩΤΟ)

Σε δύο διαφορετικές περιπτώσεις, αστυνομικοί της Βέροιας και των Σερρών συνέλαβαν συνολικά πέντε άτομα για εισαγωγή και διακίνηση ναρκωτικών.

Συνελήφθησαν κατά το τελευταίο 24ωρο, συνολικά πέντε άτομα, σε δύο διαφορετικές περιπτώσεις, σε Θεσσαλονίκη και Σέρρες για, κατά περίπτωση, εισαγωγή και διακίνηση ναρκωτικών.

Συγκεκριμένα, στην πρώτη περίπτωση, συνελήφθησαν στην περιοχή του Κορδελιού, στη Θεσσαλονίκη, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Βέροιας συνολικά 3 άτομα για διακίνηση ναρκωτικών. Αρχικά εντοπίστηκε 53χρονη υπήκοος Ρωσίας στην κατοχή της οποίας βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 39 μικροδέματα (φιξάκια) με συνολική ποσότητα ηρωίνης βάρους 16,2 γραμμαρίων και το χρηματικό ποσό των 90 ευρώ.  

Σε έρευνα που ακολούθησε σε οικία που διέμενε με 51χρονο Έλληνα. βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

⦁ ποσότητα ηρωίνης βάρους 15,8 γραμμαρίων,
⦁ 2 ηλεκτρονικές ζυγαριάς ακριβείας με υπολείμματα ηρωίνης,
⦁ 1 ψαλίδι με υπολείμματα ηρωίνης,
⦁ 18 άδεια νάιλον σακουλάκια,
⦁ 24 ναρκωτικά δισκία και
⦁ το χρηματικό ποσό των 1.215 ευρώ.

Επίσης σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε σε οικία 54χρονης Ελληνίδας, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 40 μικροδέματα (φιξάκια) με συνολική ποσότητα ηρωίνης 12 γραμμαρίων, 9 άδεια νάιλον σακουλάκια και το χρηματικό ποσό των 200 ευρώ.

Στη δεύτερη περίπτωση, αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Σερρών εντόπισαν όχημα στον Προμαχώνα στο οποίο επέβαιναν μία 34χρονη και ένας 47χρονος, Έλληνες, όπου διαπιστώθηκε να έχουν εισάγει και να κατέχουν:

⦁ 3 αυτοσχέδιες συσκευασίες με συνολική ποσότητα ηρωίνης βάρους 55,9 γραμμαρίων και
⦁ 7 μικροδέματα (φιξάκια) με συνολική ποσότητα κοκαΐνης βάρους 2,6 γραμμαρίων.

Οι παραπάνω ποσότητες ναρκωτικών κατασχέθηκαν, ενώ επίσης κατασχέθηκαν 2 κινητά τηλέφωνα και το χρηματικό ποσό των 310 ευρώ, καθώς και το όχημα που χρησιμοποίησαν.

Οι συλληφθέντες, με την κακουργηματικού χαρακτήρα δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος τους, θα οδηγηθούν αρμοδίως.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ