Skip to main content

Πέρασε με ανατροπή από τα Χανιά ο Άρης, 3-2 τον Κισσαμικό (video)

Με δύο γκολ του Διαμαντόπουλου (έφτασε τα 10) και ένα του Πασά, οι κιτρινόμαυροι νίκησαν συνεχίζοντας ακάθεκτοι για την επιστροφή στη Super League

Επιστροφή στις νίκες εκτός έδρας για τον Άρη έπειτα από δύο σερί ισοπαλίες (Καλλιθέα-Παναχαϊκή) που επικράτησε με 2-3 του ΑΟΧ Κισσαμικού στα Περιβόλια για την 23η αγωνιστική της Football League.

Η κρητική ομάδα άνοιξε το σκορ στο 17΄όταν έπειτα από απομάκρυνση του Δεληζήση, ο Λεό σούταρε στην κίνηση και έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Αναγνωστόπουλου για το 0-1. Οι «κιτρινόμαυροι» κατάφεραν να ισοφαρίσουν στο 25΄όταν ο Διαμαντόπουλος έπιασε μία οβίδα έξω από την περιοχή καρφώνοντας τη μπάλα στη δεξιά γωνία του Λαζαρίδη για το 1-1 ενώ πήραν προβάδισμα στο 43΄και πάλι με τον έμπειρο επιθετικό που έπειτα από σέντρα του Πλατέλλα, έστειλε τη μπάλα με κεφαλιά στη δεξιά γωνία του πορτιέρε των γηπεδούχων. Αυτό μάλιστα ήταν το 10ο γκολ του Διαμαντόπουλου στο πρωτάθλημα και είναι ο πρώτος σκόρερ του Άρη κατά τη φετινή σεζόν.

Το συγκρότημα του Γιώργου Πετράκη κατάφερε να ισοφαρίσει στο 62΄ξανά με τον Λεό που υποδέχθηκε την ωραία σέντρα του Ξύδα από τα αριστερά και με προβολή έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Αναγνωστόπουλου για το 2-2. Τη νίκη στους Θεσσαλονικείς έδωσε στο 85΄ο Πασάς όταν ο Ντούνης έβγαλε σέντρα από τα δεξιά και ο Έλληνας μεσοεπιθετικός , στην καρδιά της άμυνας των Χανιωτών έπιασε την κεφαλιά καρφώνοντας τη μπάλα στη γωνία του Λαζαρίδη διαμορφώνοντας το τελικό 2-3.

Οι συνθέσεις:

ΑΟΧ Κισσαμικός (Πετράκης): Λαζαρίδης, Μαρκοπουλιώτης, Παντελάκης, Ζιούλης, Αρναούτογλου, Γκίνη, Λεμονής, Τασιούλης (58΄Χαλκιαδάκης), Βρεττός (77΄Αποστολίδης), Ξυδάς, Λεό.

Άρης (Σπανός): Αναγνωστόπουλος, Μπούρμπος (76΄Κανακούδης), Σόουζα, Δεληζήσης, Τζανακάκης, Ιντζόγλου, Παυλίδης (81΄Μπαργκάν), Κάσσος (60΄Πασάς), Ντούνης, Πλατέλλας, Διαμαντόπουλος.