Skip to main content

Περέιρα: Η ΕΠΟ οφείλει να συμμορφωθεί με τους κανόνες των FIFA/UEFA

Η πρόσκληση και η πρόταση μου ήρθε λόγω της εμπειρίας και του βιογραφικού μου, είπε ο νέος υπεύθυνος για τους ορισμούς διαιτητών στη Super League

Η ΕΠΟ οφείλει να συμμορφωθεί με τους κανόνες της FIFA, τόνισε μεταξύ άλλων ο νέος επικεφαλής της ελληνικής διαιτησίας, Βίτορ Μανουέλ Περέιρα.

Ο Πορτογάλος πρώην διεθνής ρέφερι έκανε δηλώσεις στην «Diario de Noticias», όπου τόνισε μεταξύ άλλων πως θα προσπαθήσει να μην αδικήσει κανέναν, ωστόσο, επισήμανε ότι η ελληνική ομοσπονδία θα πρέπει να ακολουθήσει τους κανονισμούς των FIFA και UEFA.

«Eλπίζω να τιμήσω το πορτογαλικό ποδόσφαιρο και την διαιτησία στην Ελλάδα. Η πρόσκληση και η πρόταση μου ήρθε λόγω της εμπειρίας και του βιογραφικού μου. Η ΕΠΟ οφείλει να συμμορφωθεί με τους κανόνες των FIFA/UEFA και γι' αυτό με κάλεσαν. Αποδέχθηκα την πρόταση - πρόκληση», ανέφερε αρχικά και πρόσθεσε:

«Ήταν μια πρόσκληση που προέκυψε λόγω αυτής της ανάγκης στην ΕΠΟ και η FIFA αποφάσισε να καλέσει έναν αλλοδαπό να ηγηθεί της διαιτησίας.

Είμαι απόλυτα ουδέτερος και θέλω οι φίλαθλοι να αντιληφθούν ότι θα δείξω όσο το δυνατόν μεγαλύτερη ουδετερότητα. Επίσης, είμαι βέβαιος ότι μπορώ να εκπληρώσω τις προσδοκίες εκείνων που με εμπιστεύτηκαν. Θα κάνω το καλύτερο δυνατό».