Skip to main content

"Περιμένω τον Ηρακλή"

Ο Μπόγκνταν Μάρα τόνισε ότι δεν γνωρίζει αν θα μείνει στον Ηρακλή και ανέφερε ότι όλα εξαρτώνται από το πλάνο της διοίκησης.

Ο Μπόγκνταν Μάρα υπογράμμισε ότι η παραμονή του στον Ηρακλή εξαρτάται από τις προθέσεις της κυανόλευκης διοίκησης.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Μάρα:

Στην αρχική του τοποθέτηση τόνισε: "Περιμένω κι εγώ να δω τι θα συμβεί τελικά με αυτή την υπόθεση, μιλάω με τον Ηρακλή αλλά και με άλλες ομάδες καθώς θέλω κι εγώ να δω τι θα γίνει με το μέλλον μου ως ποδοσφαιριστής. Δεν είναι σίγουρο ότι θα είμαι στον Ηρακλή, είμαστε σε επαφή αλλά δεν έχω υπογράψει συμβόλαιο. Το να μείνω στον Ηρακλή εξαρτάται από το πλάνο που θα έχει η ομάδα. Εγώ θέλω να παίζω μπάλα, να το διασκεδάζω και περιμένω να δω τι θα συμβεί τελικά, όπως είπα αν υπάρξει ένα σοβαρό πλάνο για το μέλλον στον Ηρακλή θα μείνω στην ομάδα. Νιώθω πολλά για την ομάδα και θέλω να μείνω αλλά όλα θα εξαρτηθούν τελικά από το πλάνο της διοίκησης".

Για το γεγονός ότι κάνει προπονήσεις με τον Ηρακλή: "Έχω ήδη ξεκινήσει ένα πρόγραμμα από την Ρουμανία και συνεχίζω με τον Ηρακλή την προετοιμασία ώστε να είμαι έτοιμος να βοηθήσω σε όποια ομάδα και αν αγωνιστώ στην συνέχεια. Οφείλω σαν επαγγελματίας να είμαι έτοιμος και αυτή την εποχή κάνω την προετοιμασία μου και εγώ".

Για την τροπή που πήραν τα πράγματα φέτος στον Ηρακλή: "Δεν πίστευα ότι θα φτάναμε εδώ, πέρυσι πήγαμε καλά με τον Ηρακλή, είχαμε μια καλή σεζόν, μείναμε στην κατηγορία και είχαμε βλέψεις για ψηλότερα. Μετά όμως έγινε ότι έγινε και τώρα κανείς δεν είναι σίγουρος για τίποτε, έχουν μπερδευτεί τα πράγματα πλέον".

Τέλος, για το ελληνικό ποδόσφαιρο και το σκάνδαλο με τα στημένα: "Βλέπω τι συμβαίνει στο ελληνικό ποδόσφαιρο και με εξέπληξε πραγματικά όλο αυτό, δεν περίμενα να συμβούν τέτοια πράγματα στην Ελλάδα και δεν είναι καθόλου καλό για το ελληνικό ποδόσφαιρο. Όλοι στο εξωτερικό βλέπουν τώρα με διαφορετικό μάτι το ελληνικό ποδόσφαιρο και την Ελλάδα με τα σκάνδαλα κτλ. Το πιο άσχημο είναι ότι κανείς δεν ξέρει τι θα συμβεί, κάθε μέρα ακούμε και διαφορετικά πράγματα, όλοι λένε διάφορα και την επόμενη μέρα τα αλλάζουν. Δεν καταλαβαίνω τι γίνεται με το σκάνδαλο αυτό".