Skip to main content

Περιοδεία Νασιούλα με εθελοντές στους δρόμους της Θεσσαλονίκης

Ομάδα νέων διανέμει το πρώτο φυλλάδιο της μεγάλης πολιτικής εκστρατείας του νέου υποψηφίου, που εξελίσσεται ταυτόχρονα στο διαδίκτυο

Σαρώνουν τους δρόμους της Θεσσαλονίκης από το πρωί του Σαββάτου οι εθελοντές της Δημοτικής Παράταξης «Νέα Αρχή για την Θεσσαλονίκη», με ανεξάρτητο υποψήφιο Δήμαρχο τον Ιωάννη Νασιούλα.

Ομάδα νέων διανέμει το πρώτο φυλλάδιο της μεγάλης πολιτικής εκστρατείας του νέου υποψηφίου, που εξελίσσεται ταυτόχρονα στο διαδίκτυο, στο Facebook, στον τύπο, στους τηλεοπτικούς και ραδιοφωνικούς σταθμούς της πόλης και της Μακεδονίας.

Στο ενημερωτικό φυλλάδιο, παρατίθεται εν συντομία το βιογραφικό σημείωμα του ανεξάρτητου υποψηφίου Δημάρχου, καθώς και η κωδικοποίηση των βασικών πολιτικών αρχών του συνδυασμού «Νέα Αρχή για την Θεσσαλονίκη».

Η επικοινωνιακή καμπάνια στοχεύει σε πρώτη φάση στους μικροεπιχειρηματίες και τους καταστηματάρχες της Θεσσαλονίκης, καθώς και στις εμπορικές γειτονιές. Σχετικά δήλωσε ο ανεξάρτητος υποψήφιος Δήμαρχος Θεσσαλονίκης:

«Θέλουμε μια ανθρώπινη Θεσσαλονίκη, που να νοιάζεται και να υποστηρίζει τις νέες και τους νέους, τους άνεργους, τους μικρούς επιχειρηματίες, τις μητέρες και τις οικογένειες που βρίσκονται σε ανάγκη. Απαιτούμε μια καθαρή και πράσινη Θεσσαλονίκη, με λιγότερα αυτοκίνητα και ποιοτικότερο χώρο για τους ανθρώπους. Επενδύουμε σε μια κοινωνική Θεσσαλονίκη, παραχωρώντας δωρεάν τα αχρησιμοποίητα δημοτικά ακίνητα στους δημιουργικούς πολίτες.

Η σημερινή μας εκστρατεία στις γειτονιές και στους δρόμους της Θεσσαλονίκης συμβάλλει στο κτίσιμο ενός αληθινού δεσμού με τους ενεργούς πολίτες της μεγάλης μας πόλης. Από εδώ και στο εξής, θα είμαστε δίπλα τους και θα βλεπόμαστε συχνά».