Skip to main content

Περίπου 2.000 πολίτες ρύθμισαν τις οφειλές στο Δ. Θεσσαλονίκης

Τελευταία μέρα της κατάθεσης των αιτήσεων, σχηματίστηκαν ουρές στο δημαρχείο, ενώ το ύψος του συνολικού ποσού που ρυθμίστηκε ανέρχεται σε 7 εκατ. ευρώ

Τις 2.000 άγγιξε ο αριθμός των πολιτών, μεταξύ των οποίων και επιχειρηματίες, που προσήλθαν στον δήμο Θεσσαλονίκης, προκειμένου να εκμεταλλευτούν τον νόμο για ευνοϊκή αποπληρωμή, σε έως 100 δόσεις, των χρεών τους από παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας, δημοτικά τέλη ή φόρους.

Σήμερα, τελευταία μέρα της κατάθεσης των αιτήσεων, σχηματίστηκαν ουρές στο δημαρχείο από πολίτες, ενώ το ύψος του συνολικού ποσού που ρυθμίστηκε ανέρχεται σε 7 εκατ. ευρώ, όπως δήλωσε στο ΑΠΕ- ΜΠΕ η αντιδήμαρχος Οικονομικών, Αννα Αγγελίδου.

«Είμαστε πολύ ικανοποιημένοι από την ανταπόκριση του κόσμου σε καιρούς οικονομικά δύσκολους, καθώς έσπευσαν από τις αρχές Αυγούστου στον δήμο να τακτοποιήσουν τις εκκρεμότητες τους» πρόσθεσε.

Σύμφωνα με την αρμόδια αντιδήμαρχο, από τη στιγμή που οι πολίτες φρόντισαν για την αποπληρωμή των βεβαιωμένων τους οφειλών, ο δήμος δεν χρειάζεται να προβαίνει στα λεγόμενα «αναγκαστικά μέτρα», που προβλέπει η κείμενη νομοθεσία.