Skip to main content

Πεταλωτής: Ο κ. Σαμαράς επιχειρεί να εγκλωβίσει τους Έλληνες πολίτες

Απάντηση στο δίλημμα που θέτει ο Α.Σαμαράς για τις δημοτικές και περιφερειακές εκλογές έδωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, τονίζοντας ότι οι πολίτες αντιλαμβάνονται πλήρως το πραγματικό δίλημμα, το οποίο
«Να είναι σίγουρος ο κ. Σαμαράς, ότι οι Έλληνες πολίτες έχουν μνήμη, έχουν κρίση και αντιλαμβάνονται πλήρως το πραγματικό δίλημμα. Μόνο που δεν θα συμφέρει την παράταξή του» απάντησε ο υφυπουργός και κυβερνητικός εκπρόσωπος  Γ. Πεταλωτής στο δίλημμα που θέτει ο πρόεδρος της ΝΔ για τις δημοτικές και περιφερειακές εκλογές.

Ο κ Πεταλωτής κατηγόρησε την ΝΔ και τον πρόεδρο της ότι δε διαθέτουν πολιτικό λόγο, σχέδιο, όραμα και λύσεις για τα προβλήματα που οι ίδιοι δημιούργησαν και πρόσθεσε «Για άλλη μια φορά επιχειρεί μάταια να σπιλώσει τον πολυμέτωπο αγώνα της χώρας μας στο εξωτερικό για την ανόρθωση της αξιοπιστίας μας, που η παράταξή του έριξε στα τάρταρα. Αγώνα που ποτέ οι ίδιοι δεν έδωσαν γιατί λιποτάκτησαν. Για άλλη μια φορά ο κ. Σαμαράς επιχειρεί να εγκλωβίσει τους Έλληνες πολίτες σε ένα ψεύτικο δίλημμα περί μνημονίου ή μη. Ας αντιληφθεί επιτέλους ότι το πραγματικό δίλημμα είναι η συντήρηση απέναντι στην πρόοδο, η επιδοματική πολιτική απέναντι στην βιώσιμη, υγιή και διαφανή ανάπτυξη, οι παρωχημένες πελατειακές και αδιαφανείς τακτικές του χτες, που μας έφεραν ως εδώ, απέναντι στην διαφάνεια, την χρηστή διαχείριση και τη δημόσια λογοδοσία».