Skip to main content

«Πέταξε» για το γόητρο κόντρα στη Ντόρτμουντ ο ΠΑΟΚ

Ο Δικέφαλος αναχώρησε για Ντόρτμουντ, όπου αύριο θέλει να ολοκληρώσει τη φετινή του παρουσία στους ομίλους του EL, αφήνοντας θετικές εντυπώσεις

Στις 10:00 το πρωί σήμερα αναχώρησε η αποστολή του ΠΑΟΚ, με πτήση της Aegean, για το Ντόρτμουντ της Γερμανίας, όπου αύριο, κόντρα στη Μπορούσια, θα δώσει τον τελευταίο της φετινό ευρωπαϊκό αγώνα, στο «Σίγκναλ Ιντούνα Παρκ», για την τελευταία αγωνιστική των ομίλων του Europa League, έχοντας ήδη αποκλειστεί από τη συνέχεια της διοργάνωσης. Η άφιξη του Δικεφάλου στη γερμανική πόλη αναμένεται γύρω στις 13:00.

Αυτό το ταξίδι αναμένεται να προσφέρει ξεχωριστές εμπειρίες στην ομάδα του Δικεφάλου, όμως θα είναι το τελευταίο για φέτος στην Ευρώπη, καθώς ο αποκλεισμός έχει έρθει από την περασμένη αγωνιστική.

Μαζί με την αποστολή του ΠΑΟΚ αναχώρησε για Γερμανία και ο νέος αντιπρόεδρος της ΠΑΕ, Νίκος Βεζυρτζής. Παρόντες, φυσικά, είναι και τα υπόλοιπα διοικητικά στελέχη του συλλόγου, με τους Αγγελίδη, Άρνεσεν, Γκαγκάτση και Μηλιωρίδη να συνοδεύουν ως συνήθως την ομάδα.

Στο αεροδρόμιο βρέθηκαν επίσης από νωρίς το πρωί αρκετοί οπαδοί των «ασπρόμαυρων», οι οποίοι είχαν εισιτήρια σε άλλες πτήσεις με προορισμό τη Γερμανία, προκειμένου να βρεθούν στο πλευρό της αγαπημένης τους ομάδας.

Υπενθυμίζεται ότι η αποστολή που επέλεξε ο Ιγκόρ Τούντορ αποτελείται από τους:

Όλσεν, Γλύκο, Σκόνδρα, Μαλεζά, Τζαβέλλα, Κωνσταντινίδη, Λέοβατς, Κοροβέση, Ροντρίγκες, Μυστακίδη, Σάμπο, Τζιόλη, Τσίμιροτ, Αντόνις, Σαββίδη, Κάτσε, Πέλκα, Μακ, Αθανασιάδη και Μπερμπάτοφ.

Το απόγευμα στις 19:15 ώρα Ελλάδος θα πραγματοποιηθεί η συνέντευξη Τύπου εν όψει της αυριανής αναμέτρησης, όπου θα μιλήσουν οι Τούντορ και Μπερμπάτοφ από πλευράς ΠΑΟΚ και στις 20:00 η προπόνηση του Δικεφάλου στο «Βεστφάλεν Στάντιον».