Skip to main content

Πέθανε ο εργολαβικός εργαζόμενος στο ΑΠΘ Άγγελος Προύφλιας

Ανακοίνωση, στην οποία εκφράζει συλλυπητήριά της στην οικογένειά του και στους δικούς του, εξέδωσε η Λαϊκή Ενότητα Θεσσαλονίκης.

Έφυγε από τη ζωή ο Άγγελος Προύφλιας, εργολαβικός εργαζόμενος στο ΑΠΘ, στους αγώνες τον οποίων πρωτοστάτησε.

Ανακοίνωση, στην οποία εκφράζει συλλυπητήριά της στην οικογένειά του και στους δικούς του, εξέδωσε η Λαϊκή Ενότητα Θεσσαλονίκης.

«Η Λαϊκή Ενότητα Α΄ Θεσσαλονίκης έχασε σήμερα έναν αγαπητό και πολύτιμο σύντροφο,τον Άγγελο Προύφλια

Ο Άγγελος Προύφλιας στρατεύτηκε στην Αριστερά κατά την διάρκεια των αγώνων των εργαζομένων στις εργολαβίες του ΑΠΘ,στους οποίους πρωτοστατούσε.Με πλήρη συνείδηση και ωριμότητα για την επιλογή του αυτή, συνέχισε πορευόμενος με σταθερότητα, χωρίς ταλαντώσεις και χωρίς τον παραμικρό δισταγμό για την επιλογή του στο “σταυροδρόμι” του καλοκαιριού του 2015.

Πάντα μπροστά στους ταξικούς αγώνες, με συνείδηση της τάξης στην οποία ανήκε, πάντα παρών στις κινητοποιήσεις, στις κομματικές διαδικασίες, αλλά και στις χαρές της ζωής, με τους δικούς του ανθρώπους και με τους συντρόφους του.

Όλοι/ες οι σύντροφοι και οι συντρόφισσες της Λαϊκής Ενότητας Α΄ Θεσσαλονίκης τον αποχαιρετούμε σ'αυτό το χωρίς επιστροφή ταξίδι, με ένα χαμόγελο, σαν αυτό που μας χάριζε πάντα.

Εκφράζουμε τα θερμά συλλυπητήριά μας στην οικογένειά του και στους δικούς του», αναφέρεται στην ανακοίνωση.