Skip to main content

Πετρούνιας μετά το χρυσό: Ναι ρε φίλε, ναι ρε Ελλάδα!

«Για μένα είναι ό, τι σημαντικότερο να ακούγεται ο Εθνικός ύμνος» δήλωσε στην ΕΡΤ μετά την κατάκτηση του χρυσού Ολυμπιακού μεταλλίου ο Λ. Πετρούνιας.

Όταν ήρθε η στιγμή για την ανάκρουση του Εθνικού ύμνου της Ελλάδας για δεύτερη φορά στους Ολυμπιακούς του Ρίο μετά την μεγάλη διάκριση της Άννας Κορακάκη ο Λευτέρης Πετρούνιας δεν μπορούσε να κρύψει την χαρά του για την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στους κρίκους.

«Ναι ρε φίλε, ναι ρε Ελλάδα! Σε κάθε δήλωσή μου μέχρι τώρα έλεγα «πάμε Ελλάδα», γιατί έχουμε την ψυχή να πάμε εκεί που μας αξίζει. Κι εδώ αυτό ήρθαμε να κάνουμε. Να ακουστεί ο Εθνικός ύμνος στο Ρίο» δήλωσε μετά την τεράστια επιτυχία του, ο κορυφαίος του αγωνίσματος στην κάμερα της κρατικής τηλεόρασης.

«Για μένα είναι ό, τι σημαντικότερο να ακούγεται ο Εθνικός ύμνος. Θέλω να αφιερώσω το μετάλλιο στον πατέρα μου, στον προπονητή μου και στην Ελλάδα» συμπλήρωσε ο Πετρούνιας.

Όσο για το «μυστικό» της επιτυχίας; «Δεν υπάρχει μυστικό, έχουμε δουλέψει πολύ. Κάναμε πολύ σκληρή προετοιμασία. Χρειάζεται δουλειά, υπομονή και λίγη τύχη. Δεν είχα τραυματισμούς μετά το Ευρωπαϊκό και είχα τον χρόνο να φορμαριστώ ασταμάτητα», απάντησε χαρακτηριστικά ο Έλληνας Ολυμπιονίκης.