Skip to main content

Πηγές ΝΔ: Σε πανικό ο Τσακαλώτος, λέει ψέματα για το χρέος

Πήγαν τα έδωσαν όλα για ένα τέταρτο πρόγραμμα χωρίς χρηματοδότηση και χωρίς να πάρουν κάτι για το χρέος», τόνισαν οι ίδιες πηγές.

Η απάντηση του κ. Τσακαλώτου δείχνει ότι τελεί σε πανικό και λέει ψέματα για το χρέος, ανέφεραν πηγές από τη ΝΔ, σχετικά με την τοποθέτηση του υπουργού Οικονομικών μετά την ομιλία του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Κυριάκου Μητσοτάκη στη Βουλή.

Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Τσακαλώτος επικαλέστηκε δηλώσεις του Γερούν Ντάισελμπλουμ, μετά από τη Μάλτα, ότι τώρα αρχίζουν οι συζητήσεις για το χρέος (δείτε αναλυτικότερα εδώ).

«Όλοι οι ξένοι αξιωματούχοι απάντησαν ότι δεν υπάρχει τίποτα για το χρέος. Πήγαν τα έδωσαν όλα για ένα τέταρτο πρόγραμμα χωρίς χρηματοδότηση και χωρίς να πάρουν κάτι για το χρέος», τόνισαν πηγές της ΝΔ.

Για το θέμα της Εξεταστικής για την Υγεία, οι ίδιες πηγές εξέφρασαν προβληματισμό για τους λόγους που δεν επιθυμεί η κυβέρνηση τη διερεύνηση της τελευταίας διετίας, όταν η Ν.Δ. αποδέχεται εξ ολοκλήρου την έρευνα και ψηφίζουμε να διερευνήσει η Επιτροπή όλα και όλους. «Γιατί εμείς θέλουμε να είναι όλα στο φως», κατέληξαν.