Skip to main content

Πηγές Περιφέρειας: Σύντομα σε λειτουργία ο κόμβος Κ16

Πώς σχολιάζουν κύκλοι της ΠΚΜ το δημοσίευμα της Voria.gr για τον κίνδυνο να μείνει ημιτελές το έργο της κατασκευής του ανισόπεδου κόμβου.

Το έργο του κόμβου Κ16 θα ολοκληρωθεί σύντομα και θα παραδοθεί προς χρήση, δηλώνουν πηγές της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, σχολιάζοντας το δημοσίευμα της Voria.gr αναφορικά με τον κίνδυνο να μείνει ημιτελές το έργο της κατασκευής του ανισόπεδου κόμβου, στη συμβολή του αυτοκινητόδρομου Πάτρα – Αθήνα – Θεσσαλονίκη – Εύζωνοι (ΠΑΘΕ) με την εσωτερική περιφερειακή (δείτε αναλυτικότερα εδώ).

Πιο συγκεκριμένα, πηγές της Περιφέρειας δήλωσαν στην Voria.gr οτι το έργο του κόμβου Κ16 θα ολοκληρωθεί μέσα στο αμέσως προσεχές διάστημα και θα δοθεί πλήρως σε λειτουργία. Εκείνο που θα είναι ημιτελές είναι η σύμβαση παραχώρησης, καθώς ένα μέρος συνεργασιών, οι οποίες αφορούν κυρίως το παράπλευρο δίκτυο δεν θα έχει ολοκληρωθεί για λόγους ανεξάρτητους από τη θέληση της Περιφέρειας, καθώς έχουν να κάνουν με τις καθυστερήσεις στις απαλλοτριώσεις. Μόλις αυτη η εκκρεμότητα διευθετηθεί, η Περιφέρεια θα προχωρήσει αμέσως στην δημοπράτηση του υπολοιπόμενου μικρού μέρους του έργου.