Skip to main content

Ποιοι είναι οι 35 της νέας Νομαρχιακής Α’ Θεσσαλονίκης του ΣΥΡΙΖΑ

Το αποτέλεσμα των εκλογών για τη Νομαρχιακή Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ στην Α’ Θεσσαλονίκης - Όλα τα ονόματα. Οι υποψήφιοι για τη θέση του συντονιστή.

Του Νίκου Ηλιάδη

Νέα 35μελή Νομαρχιακή Επιτροπή για την οργάνωση του ΣΥΡΙΖΑ στην Α’ Θεσσαλονίκης ανέδειξαν οι εκλογές οι οποίες διεξήχθησαν τη Δευτέρα στα γραφεία του κόμματος. Εκλέκτορες ήταν οι 249 αντιπρόσωποι στην 3η Συνδιάσκεψη της οργάνωσης η οποία ολοκληρώθηκε το απόγευμα της Κυριακής. Οι υποψήφιοι ήταν 74 και στο νέο όργανο εξελέγησαν οι εξής 35 κατά αλφαβητική σειρά:

Αμπατζάς Κώστας, Ανανιάδης Βασίλης, Γαρουνιάτης Σπύρος, Γρηγορίου Βασίλης, Δαούλα Γιούλα, Δουίτσης Χρήστος, Ζησάκος Χρήστος, Ηρακλείδης Τάσος, Θωμά Δήμητρα, Ιεραπετριτάκη Γιούλη, Ιωάννου Πόλυ, Κερσανίδης Στράτος, Κογιάννης Θόδωρος, Κρεστενίτης Γιάννης, Κωτίδης Γιάννης, Λαδά Σάσα, Λαμτζίδης Μανώλης, Μητιντζής Απόστολος, Μπαλτάς Θοδωρής, Νόβα Εύα, Οικονόμου Μίλτος, Παναγιωτίδης Σάββας, Παπαδοπούλου Φωτεινή, Ρογδάκη Άννα, Ρούτος Δημήτρης, Σκέντος Γιώργος, Συμεωνίδης Νίκος, Τοπαλίδου Μαρία, Τρελόπουλος Τάσος, Τσαχιρίδου Αντιγόνη, Χαρίσης Θέμης, Χατζηγεωργίου Ελένη, Χατζηγεωργίου Γιάννης, Χατζηδιαμαντής Αντώνης, Ψωμά Χρύσα.

Δεν έθεσαν υποψηφιότητα αυτή τη φορά για τη Ν.Ε. στελέχη τα οποία συμμετέχουν στην Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ όπως η Ρία Καλφακάκου, ο Χρήστος Ρώσσιος κ.ά. όπως βέβαια και ο απερχόμενος συντονιστής Δημήτρης Δημητριάδης ο οποίος είναι μέλος της Πολιτικής Γραμματείας του κόμματος. Ο κ. Δημητριάδης έκλεισε το απόγευμα της Κυριακής τις εργασίες της 3ης Συνδιάσκεψης της τοπικής νομαρχιακής οργάνωσης κάνοντας έναν προσωπικό απολογισμό της διετούς θητείας του ως συντονιστής της Ν.Ε., καταχειροκροτούμενος στο τέλος από όλους του συνέδρους.

Η ανάδειξη του νέου συντονιστή θα γίνει τις προσεχείς ημέρες με ψηφοφορία μεταξύ των 35 μελών του οργάνου. Υποψήφιοι για τη θέση φέρονται οι Χρήστος Δουίτσης και Μίλτος Οικονόμου