Skip to main content

Πιλάβιος: «Δεν δέχομαι υπόδειξη από τον Μπέο»

Ο Σοφοκλής Πιλάβιος με δηλώσεις του αναφέρθηκε στο σκάνδαλο με τα στημένα παιχνίδια και την συνομιλία που είχε με τον Αχιλλέα Μπέο, σύμφωνα με το πόρισμα.

 

Δηλώσεις για τα όσα τραγελαφικά συμβαίνουν στο ελληνικό ποδόσφαιρο έκανε ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Σοφοκλής Πιλάβιος, στις οποίες αναφέρθηκε και στην συνομιλία που είχε με τον Αχιλλέα Μπέο, σύμφωνα με το πόρισμα. 
 
Αναλυτικά:
 
Για τη συνομιλία που είχε με τον Αχιλλέα Μπέο σύμφωνα με το πόρισμα: "Υπάρχουν ποινικά αδικήματα μέχρι και το βαθμό της ισοβίου κάθειρξης, ας ασχοληθούμε λίγο με αυτά τα θέματα. Μιλάω με όλους τους παράγοντες και όλοι έχουν έναν συγκεκριμένο τρόπο. Από την απάντηση που του δίνω είδατε ότι δεν δέχομαι υπόδειξη. Αν θέλετε να πείτε κάτι για μένα πείτε το, αλλά ας δούμε στην μεγάλη εικόνα".
 
Για την πιθανή εμπλοκή του Αβραάμ Παπαδόπουλου αλλά και του Γιώργου Γεωργιάδη: "Πραγματικά τώρα ακούω όλα αυτά. Θα ήθελα να επιφυλαχθώ μέχρι την Δευτέρα όταν θα γίνει το συμβούλιο γιατί μέχρι τώρα δεν ξέρουμε αν είναι εκατό τοις εκατό αυτοί. Πρέπει να ταυτοποιήσουμε απόλυτα ένα τέτοιο θέμα, μην τυχόν και υπάρξει κάποιο λάθος".
 
Για το αν πρόκειται για μία τελευταία ευκαιρία για το Ελληνικό ποδόσφαιρο: "Δεν μπορώ να πω ότι είναι τελευταία ευκαιρία, εδώ είμαστε όλοι για να προσπαθήσουμε να βοηθήσουμε ο καθένας με τον δικό του τρόπο".