Skip to main content

Πιπιλή: Έλαμψε ο Μπουτάρης

Έλαμψε ο Γιάννης Μπουτάρης ως δήμαρχος Θεσσαλονίκης, σύμφωνα με την βουλευτή της ΝΔ Φωτεινή Πιπιλή. Η κ. Πιπιλή χαρακτήρισε τον κ. Καμίνη μετριότητα.
Το εγκώμιο του Γιάννη Μπουτάρη έπλεξε για ακόμα μία φορά η βουλευτής της ΝΔ Φωτεινή Πιπιλή, επιτείνοντας τον εκνευρισμό στα στελέχη του κόμματος στη Θεσσαλονίκη, την ώρα μάλιστα που δεν έχει ανακοινωθεί ακόμα ο εκλεκτός της Συγγρού για τον κεντρικό δήμο της πόλης.
 
Η κ. Πιπιλή σε δηλώσεις της στον ΣΚΑΙ δήλωσε χαρακτηριστικά πως δεν έλαμψε ο κ. Καμίνης, σε αντίθεση με τον κ. Μπουτάρη, τονίζοντας παράλληλα πως «δεν είναι τίποτε το συγκλονιστικό, χρειάζεται κάτι άλλο η Αθήνα όχι μετριότητες»  ενώ ξεκαθάρισε εκ νέου ότι δεν θα κατέβει δήμαρχος Αθηναίων
 
Παράλληλα άσκησε σκληρή κριτική στον υποψήφιο του ΣΥΡΙΖΑ για το  Δήμο Αθηναίων, Γαβριήλ Σακελλαρίδη.
 
«Ο κ. Γαβριήλ Σακελλαρίδης μάλλον αποδεικνύει με το ‘καλημέρα’ ότι από τη Νέα Σμύρνη πήγε κατευθείαν στη Νέα Υόρκη για τις σπουδές του και δεν γνωρίζει την Αθήνα. Κέντρο είναι οι γειτονίες πέριξ των Εξαρχείων, αν θέλει να κατέλθει δήμαρχος των ομάδων των Εξαρχείων να μας το πει... , στη γωνία Σουλτάνη και Στουρνάρη κάθε πρωί μετανάστες κρύβουν τα λαθραία τσιγάρα στους κάδους και τα φρεάτια της ΕΥΔΑΠ. Εκτός αν εννοεί ότι πρέπει να πάνε στην Εκάλη οι κάτοικοι των Αθηνών. Περιμένω με αγωνία πόσους σταυρούς θα πάρει ο συνδυασμός του από τους κατοίκους του πολύπαθου κέντρου και ειδικά από τους κατοίκους των Εξαρχείων» σημείωσε η βουλευτής της ΝΔ.
 
Καταλήγοντας σχολίασε την απόφαση του πρωθυπουργού για σταυροδοσία στις ευρωεκλογές: «Γιατί κλαίνε οι προοδευτικοί για τη σταυροδοσία και έχουν πάθει ζαλάδα; Πριν δεν τους ενοχλούσε που έβαζαν οι αρχηγοί τους κολλητούς τους και τα κονέ τους; Όλοι οι νοήμονες Αθηναίοι χαίρονται με την απόφαση Σαμαρά. Οι κολλητοί επιτέλους τέλος, το έκλεισε ο Σαμαράς».