Skip to main content

Πυρά ΓΣΕΕ κατά «Αυγής»: Όποιος ψάχνει την αλήθεια τη βρίσκει

Δεν περιμέναμε ο συντάκτης της εφημερίδας να είναι ιδιαίτερα "μελετηρός"... σε ζητήματα θέσεων και προτάσεων κοινωνικών φορέων, λέει η ΓΣΕΕ

Επίθεση στην εφημερίδα «ΑΥΓΗ» και συγκεκριμένα στον συντάκτη σημερινού άρθρου με τίτλο «Ας πούμε και καμιά αλήθεια», εξαπολύει με ανακοίνωσή της η Γενική Συνομοσπονδία Εργατών Ελλάδος, σημειώνοντας ότι «όποιος ψάχνει την αλήθεια τη βρίσκει».

Σύμφωνα με τη Συνομοσπονδία, ο συντάκτης, μεταξύ άλλων, διερωτάται: «ο ΣΕΒ κατέθεσε προτάσεις για το εθνικό σχέδιο ανάπτυξης, η ΓΣΕΕ και οι άλλοι κοινωνικοί φορείς πού βρίσκονται; Κρύβονται;».

«Δεν περιμέναμε ο συντάκτης της εφημερίδας "ΑΥΓΗ" να είναι ιδιαίτερα "μελετηρός"...σε ζητήματα θέσεων και προτάσεων κοινωνικών φορέων ή να έχει διαβάσει όλες τις επιστημονικά τεκμηριωμένες θέσεις και μελέτες του Ινστιτούτου Εργασίας της ΓΣΕΕ. Ούτε βεβαίως έχουμε την απαίτηση να κατανοήσει ο συγκεκριμένος συντάκτης την έννοια της "ολιστικής αντίληψης της οικονομίας" που εισήχθη για πρώτη φορά στη δημόσια συζήτηση από εμάς και στη συνέχεια...έκαναν “clopy paste” Κυβερνητικά στελέχη», απαντά η ΓΣΕΕ και καταλήγει:

«Τον παραπέμπουμε όμως να αναζητήσει τις "απαντήσεις" που ψάχνει (αν ψάχνει απαντήσεις...) στις τελευταίες εκθέσεις του ΙΝΕ/ΓΣΕΕ για την Ελληνική Οικονομία».