Κυριακή 24 Ιουνίου 2018
x

ΠΥΡΑ ΚΑΛΑΦΑΤΗ ΓΙΑ ΤΗ ΣΤΑΣΗ ΜΠΟΥΤΑΡΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΦΟΡΕΑ

Ο επικεφαλής των «Εντάξει» άσκησε κριτική στον δήμαρχο για τη στάση που κρατά στις συναντήσεις του με τους υποψηφίους της κεντροαριστεράς.

Οι επαφές του δημάρχου Θεσσαλονίκης με τους υποψήφιους για τον νέο φορέα της Κεντροαριστεράς βρέθηκαν στο επίκεντρο της αντιπαράθεσης μεταξύ του επικεφαλής των «Εντάξει» Σταύρου Καλαφάτη με τον Γιάννη Μπουτάρη.

Μιλώντας από το βήμα του δημοτικού ο κ. Καλαφάτης άσκησε κριτική στον δήμαρχο για τη στάση που κρατά στις συναντήσεις του.

«Στην κ. Γεννηματά είπατε θεά, στον κ. Θεοδωράκη θεός, στον Καμίνη ύμνους. Είναι συμπεριφορά δημάρχου αυτή; Δεν μπορείς να συμπεριφέρεσαι έτσι δήμαρχε. Εκπροσωπείς έναν θεσμό»,  είπε χαρακτηριστικά ο κ. Καλαφάτης.

Όπως σημείωσε, ο δήμαρχος χρησιμοποίησε ένα πολιτιστικό θεσμό της πόλης όπως η Μπιενάλε για να προβληθεί ο Γιώργος Καμίνης. «Είναι σοβαρή συμπεριφορά του δημάρχου, είσαι θεσμός για την πόλη, δεν μπορείς να εκθέτεις έτσι τον θεσμό», ανέφερε.

«Σαν δήμαρχος υποδέχθηκα όλους τους υποψηφίους και τους ευχήθηκα καλή επιτυχία. Αν εσείς γίνετε δήμαρχος να μην δέχεστε αυτούς που δεν θέλετε», απάντησε στη συνέχεια ο Γιάννης Μπουτάρης.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ