Skip to main content

«Πυρά» από ΝΔ Θεσσαλονίκης κατά Σπίρτζη για τον ΟΑΣΘ

Η Κυβέρνηση θα πρέπει να σοβαρευτεί βρίσκοντας λύση για τον ΟΑΣΘ που να υπηρετεί το δημόσιο συμφέρον των Θεσσαλονικέων, αναφέρει η ΝΔ Θεσσαλονίκης.

Επίθεση στον Υπουργό Υποδομών Χρήστο Σπίρτζη αναφορικά με την κατάσταση που επικρατεί στον ΟΑΣΘ εξαπέλυσαν κατά τη συνεδρίασή τους τα μέλη της Διοικούσας Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας Θεσσαλονίκης επισημαίνοντας τις αντιφάσεις και τις παλινωδίες της επιχειρηματολογίας του υπουργού.

'Οπως τόνισαν χαρακτηριστικά «ο κ. Σπίρτζης αρνείται ακόμη και σήμερα τη συνάντηση με τη διοίκηση και τους εργαζομένους, με αποτέλεσμα την πρωτοφανή ταλαιπωρία του επιβατικού κοινού της πόλης».

Παράλληλα στηλιτεύουν τη στάση της σημερινής κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ κατηγορώντας την για «έλλειψη σχεδίου για τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς της συμπρωτεύουσας» ενώ υπενθυμίζουν πως «η προηγούμενη κυβέρνηση της ΝΔ αντιμετώπισε με διάλογο, υπεύθυνα, αποτελεσματικά και έχοντας ευαισθησία και συναίνεση όλων των εμπλεκόμενων μερών τις ανάγκες μετακίνησης των Θεσσαλονικέων όσο και τον εξορθολογισμό του ΟΑΣΘ».

Τέλος καλεί την Κυβέρνηση «να σοβαρευτεί και επιτέλους να βρει μια λύση, που να υπηρετεί το δημόσιο συμφέρον και να εξυπηρετεί τους Θεσσαλονικείς»

Η συνεδρίαση της Διοικούσας Επιτροπής πραγματοποιήθηκε παρουσία του αρμόδιου Τομεάρχη Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων του κόμματος κ. Κώστα Καραμανλή και τον κ. Μιχάλη Παπαδόπουλο πρώην Υφυπουργό Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι κ.κ Καραμανλής και Παπαδόπουλος μαζί με την πρόεδρο της Διοικούσας Επιτροπής κ. Βασιλικής Ευταξά συναντήθηκαν σήμερα το πρωί με τους εκπροσώπους της διοίκησης και των εργαζομένων του Οργανισμού, ενώ εν συνεχεία πραγματοποιήθηκε η σύσκεψη με τους βουλευτές και πολιτευτές της Α’ και Β’ εκλογικής περιφέρειας Θεσσαλονίκης στα νέα γραφεία του κόμματος στη Θεσσαλονίκη.