Skip to main content

Πυρά Βούγια-Κουράκη σε Λεκάκη: Εκφράζει ό,τι πιο παλαιοκομματικό

Ο επικεφαλής της παράταξης «ΠΟΛΗχρωμη Πόλη» έκανε λόγο για «υπηρεσιακούς αντιδημάρχους της δεύτερης, αποτυχημένης θητείας Μπουτάρη»

Λίγες ώρες μετά την ανοιχτή εκδήλωση του υποψήφιου δημάρχου Θεσσαλονίκης Πέτρου Λεκάκη και τα όσα ανέφερε για τους συνυποψηφίους του (δείτε εδώ), Σπύρος Βούγιας και Ανδρέας Κουράκης από την παράταξη «ΠΟΛΗχρωμη Πόλη» απάντησαν σε υψηλούς τόνους με αναρτήσεις τους στο facebook.  Τα πυρά τους στράφηκαν παράλληλα και προς τον δήμαρχο Γιάννη Μπουτάρη, ο οποίος στήριξε την κίνηση του Πέτρου Λεκάκη.

Ο επικεφαλής της παράταξης «ΠΟΛΗχρωμη Πόλη» έκανε λόγο για «υπηρεσιακούς αντιδημάρχους της δεύτερης, αποτυχημένης θητείας Μπουτάρη, που ευθύνονται για την τραγική κατάσταση της πόλης».

Σχολιάζοντας μάλιστα τη χθεσινή εκδήλωση Λεκάκη, τόνισε ότι η αίθουσα ήταν γεμάτη από υπαλλήλους των υπηρεσιών τους και καταστηματάρχες υγειονομικού ενδιαφέροντος.

Από την πλευρά του ο κ. Κουράκης μιλά επίσης για αποτυχημένη δεύτερη θητεία Μπουτάρη και διερωτάται γιατί οι αντιδήμαρχοι που είναι στην παράταξη Λεκάκη δεν εφαρμόζουν τώρα τις ιδέες του.

Αναλυτικά η ανάρτηση Βούγια:

ΠΙΟ ΠΑΛΙΟ ΔΕ ΓΙΝΕΤΑΙ
Οι υπηρεσιακοί αντιδήμαρχοι της δεύτερης, αποτυχημένης θητείας Μπουτάρη, που ευθύνονται για την τραγική κατάσταση της πόλης τα τελευταία χρόνια, υπόσχονται ότι θα αλλάξουν τα πάντα, δηλαδή τον εαυτό τους, αφού αυτοί διοίκησαν και διοικούν ακόμη τον Δήμο Θεσσαλονίκης.

Σε μια αίθουσα γεμάτη υπαλλήλους των υπηρεσιών τους και καταστηματάρχες υγειονομικού ενδιαφέροντος που στηρίζουν απροκάλυπτα τον αυτοαποκαλούμενο "δήμαρχο νύχτας", αναλώθηκαν αποκλειστικά σε χαρακτηρισμούς κατά των συνυποψηφίων τους, εκφράζοντας ότι πιο παρωχημένο και παλαιοκομματικό υπάρχει.

Το πιο αστείο όμως ήταν η κωμικοτραγική παρουσία του απερχόμενου δημάρχου που, αφού ακύρωσε προηγουμένως την πρώτη επιλογή της "Πρωτοβουλίας", δηλώνει τώρα ότι στηρίζει, ταυτόχρονα, όλους, σχεδόν, τους υποψηφίους δημάρχους.
ΤΟΠΟ ΣΤΑ ΝΙΑΤΑ!

Αναλυτικά η ανάρτηση του κ. Κουράκη:

ΠΑΡΑΔΟΞΟΤΗΤΕΣ
Κάτι δεν πάει καλά εκεί, στα απομεινάρια της ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑΣ.

Αφού έχουν τόσες ωραίες ιδέες για την Θεσσαλονικη, γιατί δεν τις εφαρμόζουν, έστω και τώρα μετά από πέντε χρόνια; Μήπως ξέχασαν ότι εξακολουθούν να είναι Αντιδήμαρχοι και αμειβόμενα στελέχη αυτής της ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΗΣ ΔΕΥΤΕΡΗΣ ΘΗΤΕΙΑΣ ΜΠΟΥΤΑΡΗ;

Όσο για τον απερχόμενο Δήμαρχο, επιτέλους κατάφερε να αποκτήσει, μετά από άκαρπες πλην καταστροφικές προσπάθειες, μια δημοτική ομάδα προθύμων, με την οποία θα μπορεί να διαπραγματεύεται για την υστεροφημία του.