Skip to main content

Εξέλιξη: Νέος κύκλος εκπαιδευτικών προγραμμάτων e-Academy

Δύο ολοκληρωμένα εκπαιδευτικά προγράμματα, υλοποιούνται στο πλαίσιο της e-Academy, της Εκπαιδευτικής Ακαδημίας που δημιούργησε η Εξέλιξη.

Ξεκινά ο νέος κύκλος των προγραμμάτων Digital Marketing Practitioner στις 16 Μαρτίου και e-Commerce Project Manager στις 23 Μαρτίου.

Δύο ολοκληρωμένα εκπαιδευτικά προγράμματα, κορυφαία στο χώρο τους, υλοποιούνται στο πλαίσιο της e-Academy, της Εκπαιδευτικής Ακαδημίας που δημιούργησε η Εξέλιξη, με στόχο να προετοιμάσει τους καλύτερους επαγγελματίες στην ηλεκτρονική επιχειρηματικότητα.

Τα προγράμματα Digital Marketing Practitioner και e-Commerce Project Manager είναι τα μόνα με εισηγητές 37 κορυφαίους Έλληνες και ξένους επαγγελματίες και προσφέρουν σε βάθος γνώση και πρακτική εξάσκηση. Ακαδημαϊκός Υπεύθυνος του προγράμματος είναι ο Παναγιώτης Γκεζερλής, καταξιωμένο στέλεχος του χώρου. Οι συμμετέχοντες αποκτούν τη βεβαίωση e-Academy και προετοιμάζονται για την  πιστοποίηση OMCA (Online Marketing Certified Associate), την πιο αναγνωρίσιμη διεθνή πιστοποίηση για Digital Marketing.

Το Digital Marketing Practitioner είναι το πλέον πρακτικό και ανταποδοτικό σε γνώσεις και δεξιότητες εκπαιδευτικό πρόγραμμα για το digital marketing. Μέσα σε 110 ώρες εκπαίδευσης αναλύονται σε βάθος η θεωρία και οι τεχνικές, τα εργαλεία και οι πιο σύγχρονες στρατηγικές. Η εκπαίδευση γίνεται μέσα από έναν ισορροπημένο συνδυασμό θεωρίας και πρακτικής εξάσκησης σε Η/Υ και e-learning όπου οι συμμετέχοντες αποκτούν εξειδικευμένη γνώση και δεξιότητες στο χώρο του digital marketing και των online campaigns.  

Το e-Commerce Project Manager είναι το μοναδικό ολοκληρωμένο εκπαιδευτικό πρόγραμμα στην Ελλάδα για τον ραγδαία αναπτυσσόμενο κλάδο του ηλεκτρονικού εμπορίου. Μέσα σε 65 ώρες εκπαίδευσης, αναλύονται σε βάθος οι τεχνικές σχεδιασμού, λειτουργίας και προώθησης ενός επιτυχημένου και κερδοφόρου e-shop σε B2C ή B2B τομείς. Οι συμμετέχοντες αποκτούν εξειδικευμένη γνώση και δεξιότητες για να μπορούν να δραστηριοποιούνται σε κάθε τομέα και ρόλο του ηλεκτρονικού εμπορίου, ενώ με την παρακολούθηση του e-learning της Market Motive αποκτούν τις απαραίτητες γνώσεις digital marketing που χρειάζεται ένα επιτυχημένο e-shop.

Η εκπαιδευτική διαδικασία ολοκληρώνεται με τα Digital Marketing και e Commerce Strategy Projects όπου οι εκπαιδευόμενοι εφαρμόζουν στην πράξη όσα έχουν διδαχθεί καθ’ όλη τη διάρκεια της εκπαιδευτικής περιόδου, εκπονώντας τη στρατηγική digital  marketing μεγάλων εταιρειών στην Ελλάδα καθώς και τα εργαλεία και τις τεχνικές του e-Business αντίστοιχα.

Το Κέντρο Βιώσιμης Επιχειρηματικότητας Εξέλιξη, μέλος του Ομίλου της Τράπεζας Πειραιώς, είναι πιστοποιημένο Κέντρο Δια Βίου Μάθησης, το οποίο παρέχει υψηλού επιπέδου εκπαιδευτικές και συμβουλευτικές υπηρεσίες στους αναδυόμενους τομείς της οικονομίας και έχει στόχο την υποστήριξη της βιώσιμης επιχειρηματικότητας.

Περισσότερες πληροφορίες και εγγραφή, στο site της Εξέλιξης.