Skip to main content

Πυροβολισμοί στο Παγκράτι, δύο άνδρες στο νοσοκομείο

Αυτόπτες μάρτυρες μιλούν για τέσσερα άτομα που επέβαιναν σε δίκυκλα και άνοιξαν πυρ - Οι δράστες έχουν διαφύγει - Ανθρωποκυνηγητό από την ΕΛΑΣ

Αιματηρό επεισόδιο σημειώθηκε νωρίς το βράδυ του Σαββάτου στη συμβολή των οδών Ευτυχίδου και Σπύρου Μερκούρη, στο Παγκράτι.

Σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται το ΑΜΠΕ, δύο άνδρες, ένας Έλληνας και ένας Αλβανός, ηλικίας και οι δύο περίπου 30 ετών, πυροβολήθηκαν μέσα σε ΙΧ αυτοκίνητο. Τα θύματα μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρα στο νοσοκομείο Λαϊκό, ο ένας με τραύμα στο στήθος και ο άλλος στο μηρό. Η πρώτη εκτίμηση των γιατρών είναι ότι δεν φαίνεται να υπάρχει κίνδυνος για τη ζωή τους, ωστόσο υποβάλλονται σε εξετάσεις.

Στο σημείο που έσπευσαν αστυνομικές δυνάμεις και αξιωματικοί της ασφάλειας, ερευνούν την υπόθεση με τις πρώτες εκτιμήσεις να μιλούν για υπόθεση «ξεκαθαρίσματος λογαριασμών».

Αυτόπτες μάρτυρες μιλούν για τέσσερα άτομα που επέβαιναν σε δίκυκλα και άνοιξαν πυρ. Οι δράστες έχουν διαφύγει και η αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό προκειμένου να τους εντοπίσει.

Πηγή φωτογραφίας: Protothema.gr