Skip to main content

«Πιστεύουμε στον ΠΑΟΚ, μεγάλο το ενδιαφέρον μας»

Ο εκπρόσωπος του αραβικού επενδυτικού ομίλου, Οντέι Αλ Σαμάρι, μίλησε για το deal της χρονιάς, που κατ΄ αποκλειστικότητα αποκάλυψε η Voria.gr και εξέφρασε την πίστη του στη δυναμική του ΠΑΟΚ και τον Θ
Ο εκπρόσωπος του αραβικού επενδυτικού ομίλου, Οντέι Αλ Σαμάρι, μίλησε για το deal της χρονιάς, που κατ΄ αποκλειστικότητα αποκάλυψε η Voria. gr, και τόνισε ότι η ανακοίνωση είναι άκρως κατατοπιστική, ξεκαθάρισε ότι τις επόμενες ημέρες θα λείπει από τη Θεσσαλονίκη και θα επιστρέψει μετά τις γιορτές, προκειμένου να κλείσει το θέμα, εξέφρασε δε την πίστη του στη δυναμική του ΠΑΟΚ, στους ιθύνοντες της ομάδας και τον Θοδωρή Ζαγοράκη, ενώ δήλωσε πως το ενδιαφέρον για τον Δικέφαλο είναι μεγάλο.

«Από το απόγευμα της Κυριακής έχει δημοσιοποιηθεί η ανακοίνωση, σύμφωνα με την οποία επιβεβαιώνουμε το ενδιαφέρον μας για την αγορά του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών της ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Εμμένω στο περιεχόμενο της επιστολής, που είναι κατατοπιστική και δίνει σε όλους τους φιλάθλους του ΠΑΟΚ την εικόνα που επικρατεί. Είμαι αποφασισμένος να προχωρήσω στις απαραίτητες διαπραγματεύσεις με το δικό μου επιχειρηματικό κύκλο, προκειμένου να τελειώσει το θέμα της απόκτησης του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών της ΠΑΕ. Όπως σας ανέφεραν και οι συνεργάτες μου, θα επιστρέψω μετά τις γιορτές στη Θεσσαλονίκη, κατά πάσα πιθανότητα στις 8 Ιανουαρίου. Και από εκεί και πέρα θα προχωρήσουμε στις κατάλληλες κινήσεις, για να αποκτήσουμε την πλειοψηφία των μετοχών της ΠΑΕ. Το ενδιαφέρον μας για τον ΠΑΟΚ είναι μεγάλο και πρόθεσή μας είναι να ολοκληρώσουμε τις διαδικασίες. Πιστεύω πολύ στον ΠΑΟΚ και γι΄ αυτόν το λόγο θέλουμε να επενδύσουμε στην ΠΑΕ. Κατά την άποψή μου, ο ΠΑΟΚ είναι ανταγωνιστικός τόσο με τον Ολυμπιακό όσο και με τον Παναθηναϊκό και μπορεί να πετύχει πολλά περισσότερα στο μέλλον. Έχουμε πίστη στον ΠΑΟΚ, τον Ζαγοράκη και τους ανθρώπους που βρίσκονται στην ομάδα», ήταν η τοποθέτηση του Οντέι Αλ Σαμάρι.