Skip to main content

Πιθανή η δίωξη του ΠΑΟΚ για το ντου στους «Ζωσιμάδες»

Ο ποδοσφαιρικός Εισαγγελέας, Κωνσταντίνος Σιμιτζόγλου έχει την δυνατότητα να προχωρήσει σε άσκηση δίωξης κατά της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ

Ορατό είναι το ενδεχόμενο άσκησης δίωξης σε βάρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ για την συμπεριφορά των οπαδών του στην αναμέτρηση με τον ΠΑΣ Γιάννινα στους «Ζωσιμάδες».

Οι «ασπρόμαυροι» δεν κλήθηκαν σε απολογία από τον Αθλητικό Δικαστή της Super League για τα όσα έγιναν στο Στάδιο των Ιωαννίνων, όπου οπαδοί των Θεσσαλονικέων έκαναν ντου και έκαναν κατάληψη σε κερκίδα των οπαδών του «Άγιαξ της Ηπείρου».

Όμως, σύμφωνα με την εφημερίδα «Live Sport» ο ποδοσφαιρικός Εισαγγελέας, Κωνσταντίνος Σιμιτζόγλου έχει την δυνατότητα να προχωρήσει σε άσκηση δίωξης κατά της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ, βασιζόμενος σε δύο έγγραφα.

Το πρώτο είναι η έκθεση της ΔΕΑΒ στην οποία υπάρχει αναφορά για επεισόδια, ενώ στην απογραφή της διοίκησης του σταδίου υπάρχουν αναφορές για υλικές ζημιές που προκλήθηκαν.

Παράλληλα, τόσο η ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα, όσο και οι οπαδοί των Ηπειρωτών εξέδωσαν ανακοινώσεις, όπου κάνουν λόγο για επεισόδια από «ασπρόμαυρους» οπαδούς, ενώ ανάλογες είναι και οι αναφορές στον Τύπο.