Skip to main content

Πιθανόν τη Δευτέρα οι δύο αντιπρόεδροι της Νέας Δημοκρατίας

Σύμφωνα με πληροφορίες, τις δύο θέσεις ως νέοι αντιπρόεδροι της ΝΔ θα καταλάβουν οι Άδωνις Γεωργιάδης και Κωστής Χατζηδάκης.

Τη Δευτέρα θα ανακοινωθούν, κατά πάσα πιθανότητα, οι δύο νέοι αντιπρόεδροι της Νέας Δημοκρατίας. Σύμφωνα με πληροφορίες, τις δύο θέσεις θα καταλάβουν οι Άδωνις Γεωργιάδης και Κωστής Χατζηδάκης.

Μέσα στην εβδομάδα αναμένεται να κλείσουν και οι θέσεις των τομεαρχών, ενώ τις επόμενες ημέρες θα δημοσιοποιηθεί η πρόταση της Ν.Δ. για το ασφαλιστικό.  

Ο πρόεδρος της Ν.Δ. Κυριάκος Μητσοτάκης επιθυμεί να κλείσει άμεσα όσες εκκρεμότητες υπάρχουν όσον αφορά τα εσωκομματικά, ενώ οι μεγάλες και ριζικές αλλαγές αναμένονται στο Συνέδριο που θα γίνει μέσα στην άνοιξη.
Εξάλλου, ο κ. Μητσοτάκης θα συναντηθεί απόψε στις 20:30 στο γραφείο του στη Βουλή με τον επίτροπο Μετανάστευσης Δημήτρη Αβραμόπουλο.

Βασικό θέμα της συνάντησης θα είναι η μεταναστευτική κρίση, αλλά και οι εξελίξεις στο εσωτερικό της Ν.Δ.. Το ραντεβού ορίστηκε πρόσφατα σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε ο κ. Αβραμόπουλος με τον νέο πρόεδρο της Ν.Δ. για να τον συγχαρεί.