Skip to main content

ΠΚΜ: Εντατικοποίηση ελέγχων για τα παράνομα συνεργεία

Συνάντηση με τον Αντιπεριφερειάρχη Μεταφορών και Επικοινωνιών Δημήτρη Χατζηβρέττα για το φαινόμενο των παράνομων συνεργείων.

Εντείνουν τους ελέγχους και τις επιθεωρήσεις οι αρμόδιες υπηρεσίες της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας την αντιμετώπιση του φαινομένου των παράνομων συνεργείων.

Για το θέμα εκπρόσωποι του Συλλόγου Ηλεκτρολόγων, του Σωματείου Φανοποιών-Βαφέων, του Συλλόγου Πτυχιούχων Μηχανικών και του Σωματείου Επισκευαστών Μοτοσυκλετών-Μοτοποδηλάτων του Νομού Θεσσαλονίκης συναντήθηκαν με τον Αντιπεριφερειάρχη Μεταφορών και Επικοινωνιών Δημήτρη Χατζηβρέττα, τον οποίο ενημέρωσαν για τις θέσεις τους σε μια σειρά από σημαντικά ζητήματα του κλάδου τους (παράνομα συνεργεία, απόβλητα, μητρώο μελών κ.ά.).

«Στη δύσκολη εποχή της κρίσης που βιώνει η χώρα μας, είμαστε στο πλευρό των επαγγελματιών για να ακούσουμε τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν, να παρέμβουμε σε όσα εμπίπτουν στην αρμοδιότητά μας και να τα επιλύσουμε με κάθε διαθέσιμο μέσο. Βρισκόμαστε σε άμεση επικοινωνία και σε συνεργασία με τους επαγγελματικούς συλλόγους των τεχνικών και ιδιοκτητών συνεργείων, εντείνοντας τους ελέγχους και τις επιθεωρήσεις, ώστε να εξαλείψουμε το φαινόμενο των παράνομων συνεργείων, που λειτουργούν χωρίς αδειοδότηση και προδιαγραφές», επισήμανε μετά το τέλος της συνάντησης ο Αντιπεριφερειάρχης Μεταφορών και Επικοινωνιών Δημήτρης Χατζηβρέττας.