Τετάρτη 20 Ιουνίου 2018
x

ΠΛΑΤΕΛΛΑΣ: ΜΕΓΑΛΗ ΟΜΑΔΑ Ο ΑΡΗΣ, ΞΕΡΩ ΠΟΥ ΕΧΩ ΕΡΘΕΙ

«Μου αρέσει να δημιουργώ φάσεις, να παίζω ένας εναντίον ενός, να σκοράρω. Αυτά θα φανούν μέσα στο γήπεδο», δήλωσε ο επιθετικός των «κιτρινόμαυρων»

Την ικανοποίησή του για το γεγονός ότι αποτελεί ποδοσφαιριστή του Άρη εξέφρασε ο Βαγγέλης Πλατέλλας στο πλαίσιο της επίσκεψης που πραγματοποίησε νωρίτερα το απόγευμα στο «Κλεάνθης Βικελίδης».

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα «Gazzetta.gr», ο έμπειρος επιθετικός υποστήριξε αρχικά ότι… «ο Άρης με πλησίασε, είναι μια μεγάλη ομάδα κι έστω την τελευταία στιγμή καταλήξαμε σε συμφωνία.

Γνωρίζω πολύ καλά που έχω έρθει, θέλω να συμβάλλω κι εγώ για να είναι η ομάδα στην κορυφή και φυσικά να επιστρέψει εκεί που ανήκει». Ρωτήθηκε επιμέρους για τις επαφές του με τους ανθρώπους του Άρη και απάντησε. «Οι άνθρωποι του Άρη έδειξαν πόσο πολύ με ήθελαν. Δεν θέλω να μπω σε λεπτομέρειες, ο Άρης είναι μεγάλο κλαμπ όπως και η ΑΕΚ στην οποία αγωνίστηκα και ήρθα για να βγάλουμε την ομάδα από τη δύσκολη θέση».

Σε ερώτηση σχετική με τον ρόλο του και τα χαρακτηριστικά του, είπε: «Μου αρέσει να δημιουργώ φάσεις, να παίζω ένας εναντίον ενός, να σκοράρω. Αυτά θα φανούν μέσα στο γήπεδο. Δεν χρειάζονται πολλά λόγια».
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ