Skip to main content

Πλημμύρισαν ξανά οι δρόμοι της Μάνδρας - Στο σημείο η Πυροσβεστική

Η έντονη κακοκαιρία ξύπνησε εφιαλτικές στιγμές στους κατοίκους. Ποτάμια οι δρόμοι. Καταστήματα και σπίτια έχουν γεμίσει νερά και λάσπες.

Σε ποτάμια μετατράπηκαν ξανά οι δρόμοι στην περιοχή της Μάνδρας η οποία πλημμύρισε σήμερα μετά την ισχυρή βροχόπτωση.

Η έντονη κακοκαιρία ξύπνησε εφιαλτικές στιγμές από τη φονική νύχτα του Νοεμβρίου στους κατοίκους ενώ δημιουργεί προβλήματα στη μετακίνηση των πολιτών, καθώς από τα έργα που δεν έχουν τελειώσει ακόμη, υπάρχει πολύ χώμα και αρκετοί τσιμεντόλιθοι στις οδούς της περιοχής. Καταστήματα και σπίτια έχουν γεμίσει πάλι με λάσπες ενώ η βροχή ήδη έχει παρασύρει κάδους και φερτά υλικά από τους δρόμους και τις σημάνσεις για τα έργα.

Η πυροσβεστική έχει δεχθεί 45 κλήσεις για άντληση υδάτων και παροχή βοήθειας σε Μάνδρα, Μέγαρα και Νέα Πέραμο, ενώ επιχειρούν 50 πυροσβέστες με 20 οχήματα. Παράλληλα, στη Μάνδρα υπάρχει για προληπτικούς λόγους ένα ερπυστριοφόρο και μια βάρκα με δύτες της 1ης ΕΜΑΚ.

ΝΔ: Μια λέξη για την κυβέρνηση, ντροπή

«Η Μάνδρα πάλι πλημμύρισε. Με τον ίδιο ακριβώς τρόπο, όπως τον Νοέμβριο. Σπίτια και καταστήματα παραδόθηκαν πάλι στη λάσπη», αναφέρει σε ανακοίνωσή της η ΝΔ και προσθέτει: «Μία λέξη υπάρχει μόνο για αυτήν την κυβέρνηση και την περιφερειάρχη Αττικής, Ρένα Δούρου: Ντροπή».