Skip to main content

Πλήρης ο ΠΑΟΚ ενόψει του αυριανού αγώνα με τον Λεβαδειακό

Η τελευταία προπόνηση του Δικεφάλου επικεντρώθηκε στο κομμάτι της τακτικής προσέγγισης αλλά και σε αυτό των στημένων φάσεων

Την προετοιμασία του για τον αυριανό αγώνα με τον Λεβαδειακό ολοκλήρωσε ο ΠΑΟΚ.

Σύμφωνα με την ενημέρωση της ασπρόμαυρης ΠΑΕ, ο Βλάνταν Ίβιτς και οι συνεργάτες του επικεντρώθηκαν στο κομμάτι της τακτικής, αλλά και στις στημένες φάσεις που παίζουν σημαντικό ρόλο στο σύγχρονο ποδόσφαιρο ως πηγή κινδύνων στην άμυνα και γκολ στην επίθεση.

Μάλιστα, ο Δικέφαλος δεν αντιμετωπίζει προβλήματα τραυματισμών και ο Σέρβος τεχνικός είχε τη δυνατότητα να επιλέξει από το σύνολο του ρόστερ τους 19 παίκτες που θα έχει στη διάθεσή του.

Στην αποστολή συμμετέχουν οι: Γλύκος, Μπρκιτς, Λέοβατς, Μάτος, Κίτσιου, Μαλεζάς, Βαρέλα, Κρέσπο, Κάνιας, Κάτσε, Σάκχοφ, Τσίμιροτ, Πέλκας, Μπίσεσβαρ, Κάμπος, Μυστακίδης, Αθανασιάδης, Περέιρα και Κουλούρης.

 

Από τη μεριά του, ο Γιάννης Χριστόπουλος επέλεξε 20 παίκτες για την αποστολή του αγώνα κόντρα στον ΠΑΟΚ, μεταξύ αυτών και το νέο μετεγγραφικό απόκτημα, Μοχάμεντ Γιουσούφ.

Αναλυτικά οι 20 παίκτες του Λεβαδειακού:

Ναμάσκο, Μουλόπουλος, Ουόν, Τριποτσέρης, Μεντί, Καψάσκης, Κουλιμπαλί, Καλτσάς, Μιλιάζες, Γιακουμάκης, Μάντζιος, Δασκαλάκης, Μοσχονάς, Μάγκας, Λάτσι, Καραχάλιος, Τόπι, Μαχαίρας, Βασιλείου και Γιουσούφ.