Τετάρτη 18 Ιουλίου 2018
x

ΠΑΡΑΙΤΕΙΤΑΙ Ο ΖΟΥΡΑΡΙΣ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΣΑΛΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΥΒΡΕΙΣ ΚΑΤΑ ΑΡΗ ΚΑΙ ΟΣΦΠ

Οι δηλώσεις του υφυπουργού Παιδείας προκάλεσαν μπαράζ αντιδράσεων από τα κόμματα ακόμα και στους κόλπους των Ανεξάρτητων Ελλήνων.

Μετά τον σάλο και τις αντιδράσεις που προκάλεσαν οι προσβλητικές δηλώσεις για τον Άρη και τον Ολυμπιακό, ο υφυπουργός Παιδείας κ. Κώστας Ζουράρις αναμένεται, σύμφωνα με πληροφορίες, να υποβάλε την παραίτησή του.

Συγκεκριμένα, με δήλωσή του στο «Βήμα» αναφέρει ότι υποβάλει παραίτηση από υφυπουργός, την οποία θα ανακοινώσει αύριο Δευτέρα στη Βουλή. Διευκρίνισε, ωστόσο, ότι δεν θα παραιτηθεί από βουλευτής και παραμένει στη Βουλή ως επικεφαλής του κόμματός του «Πυρίκαυστος Ελλάς» συνεργαζόμενος με τους ΑΝΕΛ και τον Πάνο Καμμένο.

Οι δηλώσεις του υφυπουργού Παιδείας προκάλεσαν μπαράζ αντιδράσεων από τα κόμματα ακόμα και στους κόλπους των Ανεξάρτητων Ελλήνων.

Ο βουλευτής των ΑΝΕΛ Δημήτρης Καμμένος ζήτησε την αποπομπή του κ. Ζουράρι. Μάλιστα πληροφορίες αναφέρουν ότι του δόθηκε διορία από τον Πάνο Καμμένο μέχρι την Τρίτη για να παραιτηθεί.

Ο κ. Ζουράρις με δηλώσεις του στο ραδιοσταθμό της Θεσσαλονίκης Metropolis 95,5 καταφέρθηκε κατά του Ολυμπιακού με ένα χυδαίο σύνθημα των οπαδών του ΠΑΟΚ «Βουντού, βουντού, βουντού, και μια καρφίτσα μαύρη, στο κατώτερο τμήμα του στεατοπυγικού μου συστήματος κάθισαν 10.000 γαύροι...».

Το επανέλαβε γελώντας πολλές φορές ενώ δεν έμεινε εκεί αλλά σε άλλη ερώτηση του παρουσιαστή καταφέρθηκε κατά του Αρη λέγοντας «Ποιος γ.... τον Αρη».
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ