Skip to main content

Πλούσιο πρόγραμμα στο γαλλόφωνο κανάλι TV5MONDE τον Ιούνιο

Ιδιαίτερα πλούσιο θα είναι το πρόγραμμα του γαλλικού κινηματογραφικού καναλιού TV5MONDE τον Ιούνιο, με ταινίες, σειρές και ντοκιματέρ.

Ιδιαίτερα πλούσιο θα είναι το πρόγραμμα του γαλλικού κινηματογραφικού καναλιού TV5MONDE τον Ιούνιο, παρουσιάζοντας πλήθος ταινιών, σειρών, ντοκιμαντέρ και αθλητικών εκπομπών.
 
Τον Ιούνιο εμπλουτίστε τις βραδιές σας με εξαιρετικές ταινίες που προτείνει το TV5MONDE, όπως το «Les Profs» του Pierre Francois Martin – Laval με τους Christian Clavier, Isabelle Nanty και  Pierre Francois Martin – Laval.

Με μόνο 12% επιτυχία στις τελικές εξετάσεις, το λύκειο Jules Ferry απειλείται με κλείσιμο. Οδιευθυντής αποφασίζει να δοκιμάσει, σε μια ύστατη προσπάθεια διάσωσης, την πρόσληψη μιας ομάδας εκπαιδευτικών, με ανορθόδοξες μεθόδους. Οι γονείς είναι θυμωμένοι. Οι ίδιοι οι μαθητές γρήγορα βρίσκονται υπό έλεγχο!

Ακόμη, θα προβληθεί το ντοκιμαντές «Στα παρασκήνια της Διπλωματίας» του Serge Moati.

Υπο την ηγεσία του Laurent Fabius, οι διπλωμάτες του γαλλικού υπουργείου Εξωτερικών Υποθέσεων συνιστούν το τρίτο μεγαλύτερο διπλωματικό δίκτυο παγκοσμίως. Το ντοκιμαντέρ εστιάζει σε αυτές τις γυναίκες και τους άνδρες που ενσαρκώνουν την Γαλλία, την πολιτική της και υπερασπίζονται τα συμφέροντά της.

Βέβαια μην χάσετε και τον τελικό των 14 καλύτερων ομάδων του ράγκμπι, τον οποίο μπορείτε να παρακολουθήσετε σε απευθείας συνδεση. Ο αγώνας, που θα λάβει χώρα στο Stande de France, θα αναδείξει μια ομάδα να αποσπά τον τίτλο από της ομάδα της Toulon και να ανασηκώνει το περίφημο τρόπαιο “Bouclier de Brennus”

Δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα εδώ.