Skip to main content

Πνίγηκε σε πισίνα ξενοδοχείου 4χρονο κορίτσι στη Νάξο

Η μικρή Κατερίνα δεν κατάφερε, παρά και τις προσπάθειες των γιατρών, να μείνει ζωντανή. Το μοιραίο περιστατικό έγινε το μεσημέρι της Δευτέρας.

Ένα κορίτσι τεσσάρων ετών έχασε τη ζωή του σε πισίνα ξενοδοχείου στη Μικρή Βίγλα, στη Νάξο.

Το τραγικό συμβάν έλαβε χώρα, σύμφωνα με το naxostimes.gr, περίπου στη 1 το μεσημέρι της Δευτέρας και, παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες που κατέβαλαν οι γιατροί του νοσοκομείου, η μικρή Κατερίνα δεν τα κατάφερε.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, η αλβανικής καταγωγής μητέρα της 4χρονης Κατερίνας εργαζόταν σε ξενοδοχειακή μονάδα στην περιοχή Μικρή Βίγλα της Νάξου. Η γυναίκα αναγκάστηκε να πάρει το παιδί της στη δουλειά και, ενώ σιδέρωνε ρούχα στο υπόγειο του ξενοδοχείου, εκείνο ξέφυγε από τον έλεγχό της.

Δέκα λεπτά αργότερα αντιλήφθηκε ότι η μικρή δεν βρισκόταν κοντά της και έτρεξε πανικόβλητη να βρει το παιδί. Το βρήκε να επιπλέει στην πισίνα του ξενοδοχείου, έχοντας χάσει τις αισθήσεις του. Αμέσως ειδοποίησε το ΕΚΑΒ, που έσπευσε στο σημείο με γιατρό που έδωσε τις πρώτες βοήθειες και άμεσα το 4χρονο κορίτσι μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Νάξου, όπου σήμανε συναγερμός.

Οι γιατροί προσπάθησαν με κάθε τρόπο να σώσουν το παιδί, καταβάλλοντας υπεράνθρωπες προσπάθειες. Η μικρή ανέπνευσε, όπως λένε οι πληροφορίες, όμως τελικά δεν τα κατάφερε.

Η σορός του άτυχου παιδιού θα μεταφερθεί σε νοσοκομείο της Αθήνας ή της Σύρου για τη διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής.

(φωτο αρχείου)