Skip to main content

Πολύωρες διακοπές ρεύματος αύριο σε τέσσερις δήμους της Θεσσαλονίκης

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του ΔΕΔΔΗΕ θα κατέβουν οι διακόπτες σε τμήματα των δήμων Θεσσαλονίκης, Θέρμης, Λαγκαδά και Δέλτα.

Προβλήματα στην ηλεκτροδότηση θα αντιμετωπίσουν αύριο περιοχές σε τέσσερις δήμους της Θεσσαλονίκης.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τον ΔΕΔΔΗΕ θα κατέβουν οι διακόπτες σε τμήματα των δήμων Θεσσαλονίκης, Θέρμης, Λαγκαδά και Δέλτα.

Αναλυτικότερα, στο δήμο Θεσσαλονίκης διακοπή θα σημειωθεί από τις 8.00 έως τις 11.00  στην περιοχή που περικλείεται απο τις οδούς Σελευκίδων, Αντιγονιδών (από Πτολεμαίων ως Αμβροσίου), Διοικητηρίου 20 - 24.

Την ίδια ώρα χωρίς ρεύμα θα μείνουν οι οδοί Λ.Σοφού, Βαλαωρίτου, Καθολικών, Βηλαρά, Β.Ουγκώ, Βέροιας, Κατούνη, Βασ.Ηρακλείου(απο Β.ουγκω ως Κατουνη), Πάικου. Από τις 10.30 έως τις 13.30 δεν θα έχει ρεύμα  στην περιοχη που περικλείεται απο τις οδούς: Σ.Αβδελά 3, Αλ.Δελμούζου, Χριστοπούλου, Φιλίππου(απο Αγ.Σοφίας ως Ιασωνίδου), Ιασωνίδου(απο Σ.Αβδελά ως Μόδη), Σωκράτους(απο Φιλίππου ως Μόδη), Μόδη.

Στο δήμο Θέρμης έχει προγραμματισθεί διακοπή ρεύματος στο Νέο Ρύσσιο και συγκεκριμένα μεταξύ των οδών Εθν. Αντίστασης- 25ης Μαρτίου - Καραβαγγέλη - 28η Οκτωβρίου.

Από τις 8.00 έως τις 15.00 δεν θα έχει ρεύμα στο δήμο Λαγκαδά, όλος ο οικισμός Καβαλλαρίου και στο δήμο Δέλτα από τις 8.00 εως τις 13.00 απο τη στροφή Ανατολικού έως και πριν τη Χαλάστρα τα εργοστάσια της περιοχής.