Skip to main content

Πολύωρη διακοπή νερού στην Καλαμαριά - Εργασίες για επαναφορά αγωγού

Η ΕΥΑΘ έχει ανακοινώσει ότι θα υπάρξει διακοπή υδροδότησης στο κέντρο της Καλαμαριάς από 08:00 έως 19:00 και πτώση πίεσης στην περιοχή Καραμπουρνάκι.

Διακοπή υδροδότησης έχει ο Δήμος Καλαμαριάς και συγκεκριμένα η περιοχή που περικλείεται από τις οδούς Πόντου, Μεταμορφώσεως, Αιγαίου καθώς και σε όλες τις παρακείμενες σε αυτές οδούς του Δήμου Καλαμαριάς.

Η ΕΥΑΘ έχει ανακοινώσει ότι θα υπάρξει διακοπή υδροδότησης στο κέντρο της Καλαμαριάς από 08:00 έως 19:00 και πτώση πίεσης στην περιοχή Καραμπουρνάκι του Δήμου Καλαμαριάς, καθώς και σε όλες τις παρακείμενες σε αυτές οδούς γιατί εκτελούνται εργασίες επαναφοράς αγωγού Φ315 mm του δικτύου ύδρευσης στην αρχική του θέση (στη συμβολή των οδών Πόντου, Μεταμορφώσεως, Αιγαίου του Δήμου).

Σύμφωνα με το ΑΠΕ, η εργασία αυτή πραγματοποιείται λόγω αλλαγών στο δίκτυο ύδρευσης της περιοχής , εξαιτίας των έργων του ΜΕΤΡΟ . Θα καταβληθούν προσπάθειες για την όσο το δυνατό μικρότερη όχληση των καταναλωτών στην περιοχή.

Διακοή νερού έχει και περιοχή της Θεσσαλονίκης και ειδικότερα στην οδό Ιωάννου Μιχαήλ 8 και σε όλες τις παρακείμενες οδούς .

Η υδροδότηση αναμένεται να αποκατασταθεί στις 10:00.