Skip to main content

Πολιτικοί παράγοντες και επώνυμοι στην Μίκρα!

Η ΠΑΕ Ηρακλής ενημέρωσε πως συγκαλεί συγκέντρωση πολιτικών παραγόντων της Θεσσαλονίκης και επωνύμων Ηρακλειδέων για την Τρίτη (23/08, 20:00).

 

Στα γραφεία της στην Μίκρα η ΠΑΕ Ηρακλής συγκαλεί συγκέντρωση πολιτικών παραγόντων της Θεσσαλονίκης και επωνύμων Ηρακλειδέων για την Τρίτη (23/08, 20:00), όπως ενημέρωσε με ανακοίνωση που εξέδωσε στην επίσημη ιστοσελίδα της. 
 
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
 
«Στο κομβικό σημείο, που βρισκόμαστε, λίγο πριν την έναρξη της αγωνιστικής περιόδου 2011-2012, κρίνεται το δίκιο του ΗΡΑΚΛΗ και το μέλλον της ομάδας. Σε καμία περίπτωση ο ΗΡΑΚΛΗΣ δεν ζητά εύνοια και αθέτηση νομικών κανόνων, αλλά, αντιθέτως, αυτήν ακριβώς την εφαρμογή των κανόνων και την μη παρεμβολή εξωγενών παραγόντων στην τελική κρίση του αρμοδίου δικαιοδοτικού Οργάνου. 
 
Στο πλαίσιο αυτής της προσπάθειας για την τελική δικαίωση, χωρίς αθέμιτες παρεμβάσεις στην εφαρμογή του νόμου, η ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ συγκαλεί συγκέντρωση πολιτικών παραγόντων της Θεσσαλονίκης και επωνύμων Ηρακλειδέων, για αύριο, Τρίτη 23/08, στις 20:00, στα Γραφεία της στην Μίκρα. 
 
Πιστεύουμε, ότι οι παρακάτω αξιότιμοι εκπρόσωποι της Θεσσαλονίκης στο Ελληνικό Κοινοβούλιο, οι οποίοι προσκλήθηκαν, θα κλέψουν λίγο από τον πολύτιμο χρόνο τους και μας δώσουν το δικαίωμα να τους ενημερώσουμε για το δίκαιο της προσπάθειάς μας. Δεν επαιτούμε, αλλά απαιτούμε Δικαιοσύνη. 
 
Οι προσκληθέντες πολιτικοί: 
 
ΠΑΣΟΚ 
 
ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ 
ΚΑΣΤΑΝΙΔΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ 
ΑΡΑΠΟΓΛΟΥ ΧΡΥΣΗ 
ΜΑΓΚΡΙΩΤΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ 
ΚΑΪΛΗ ΕΥΔΟΞΙΑ 
ΒΟΥΓΙΑΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ 
ΡΟΜΠΟΠΟΥΛΟΣ ΘΩΜΑΣ 
ΓΕΡΑΝΙΔΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ 
ΑΡΒΑΝΙΤΙΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ 
 
ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ 
 
ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ 
ΓΚΙΟΥΛΕΚΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ 
ΚΑΛΑΦΑΤΗΣ ΣΤΑΥΡΟΣ 
ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ 
ΡΑΠΤΗ ΕΛΕΝΗ 
ΚΑΡΑΟΓΛΟΥ ΘΕΟΔΩΡΟΣ 
ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ ΣΑΒΒΑΣ 
 
ΚΚΕ 
 
ΖΙΩΓΑΣ ΗΛΙΑΣ 
ΚΑΛΑΝΤΙΔΟΥ ΣΟΦΙΑ 
ΙΓΝΑΤΙΑΔΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ 
 
ΛΑΟΣ 
 
ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ ΑΓΓΕΛΟΣ 
ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΟΣ 
 
ΣΥΡΙΖΑ 
 
ΚΟΥΡΑΚΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ 
ΑΜΜΑΝΑΤΙΔΟΥ- ΠΑΣΧΑΛΙΔΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ 
 
Επίσης, προσκλήσεις εστάλησαν στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, στον Δήμο Θεσσαλονίκης και στην ΕΠΣΜ».