Skip to main content

Πωλητήριο και σε άλλο κτήριο στο κέντρο της Αθήνας

Όποιο άδειο κτήριο υπάρχει αυτή τη στιγμή στο κέντρο ή κοντά στο κέντρο της Αθήνας, βγαίνει αμέσως προς πώληση και σε υψηλές τιμές.

Τείνει να πάρει διαστάσεις κοινωνικο-οικονομικού φαινομένου. Όποιο άδειο κτήριο υπάρχει αυτή τη στιγμή στο κέντρο ή κοντά στο κέντρο της Αθήνας, βγαίνει αμέσως προς πώληση, σε υψηλές τιμές, καθώς η ζήτηση για νέα ξενοδοχεία είναι σχεδόν εξωπραγματική. Η Voria.gr το τελευταίο τρίμηνο σας έχει αναφέρει περισσότερες από δέκα τέτοιες περιπτώσεις και σήμερα έρχεται να συμπληρώσει άλλον έναν κρίκο στην ιδιότυπη αυτή αλυσίδα.

Λοιπόν, πωλητήριο μπαίνει και στο ακίνητο που βρίσκεται στη συμβολή των οδών Σταδίου και Ομήρου, στο κέντρο της Αθήνας. Το πωλητήριο βάζει ο γαλλικός όμιλος Groupama, ο οποίος είναι ο σημερινός ιδιοκτήτής του. Οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν ότι – κι αυτό το κτήριο – προορίζεται για luxury ξενοδοχείο 50 δωματίων, όπως προκύπτει από τις προσφορές που έχει δεχθεί μέχρι σήμερα η Groupama. Προέρχονται από ξενοδοχειακούς ομίλους, με την υψηλότερη να έχει υποβληθεί από έναν ιταλικό.

Στο μεταξύ και μια και ο λόγος σε ξενοδοχεία, να σας ενημερώσουμε ότι η επένδυση που ετοιμάζει ο Ρώσος ιδιοκτήτης του Σκορπιού (Ριμπολόβλεφ) στο νησί του Ωνάση, θα είναι τελικώς συνολικού ύψους 120 εκατ ευρώ. Και όπως σας έχουμε ενημερώσει, θα αφορά στην κατασκευή 20 πολυτελών μονοκατοικιών, που θα προσφέρονται προς ενοικίαση ή και προς πώληση. Ηδη, η ζήτηση είναι μεγάλη από τώρα, όπως άλλωστε και για τις πολυτελείς κατοικίες που χτίζονται στο χώρο του Αστέρα Βουλιαγμένης.