Skip to main content

Πολλά χαμόγελα στα Open Days του ΙΕΚ ΑΛΦΑ Θεσσαλονίκης

Οι συμμετέχοντες μεταξύ άλλων παρακολούθησαν την αναλυτική παρουσίαση της ειδικότητας που έχουν επιλέξει και των μαθημάτων.

Το ΙΕΚ ΑΛΦΑ Θεσσαλονίκης από τις 25 έως 29 Σεπτεμβρίου 2017, άνοιξε τις πόρτες του και υποδέχτηκε τους νέους σπουδαστές και όλους όσοι επιθυμούν να κάνουν το όνειρο τους πραγματικότητα, σπουδάζοντας το επάγγελμα που πάντα ονειρεύονταν.

Όπως αναφέρει σχετική ανακοίνωση, οι συμμετέχοντες παρακολούθησαν την αναλυτική παρουσίαση της ειδικότητας που έχουν επιλέξει, των μαθημάτων και πως αυτά πραγματοποιούνται, καθώς και τις επαγγελματικές προοπτικές στο επαγγελματικό κλάδο που επιθυμούν να εργαστούν με την ολοκλήρωση των σπουδών τους. Οι εκδηλώσεις πραγματοποιήθηκαν στο νέο υπερσύγχρονο εργαστήριο Τουριστικών επαγγελμάτων στις εγκαταστάσεις του ΙΕΚ ΑΛΦΑ Θεσσαλονίκης, Βαλαωρίτου 9.

Κατά τη διάρκεια των Open Days πραγματοποιήθηκε και η επίσημη παρουσίαση του νέου Mobile App του ΙΕΚ ΑΛΦΑ Θεσσαλονίκης που προσφέρει μοναδικά προνόμια και εκπτώσεις στους νέους σπουδαστές, αλλά και αποκλειστική ενημέρωση για τα σεμινάρια εξειδίκευσης που παρέχονται από τον εκπαιδευτικό όμιλο.



«Δεν έχει σημασία αν θα επιλέξεις Ναυτιλιακά ή Παιδαγωγικά, Γραφιστική ή Δημοσιογραφία, Μαγειρική ή Ζαχαροπλαστική, Φυσικοθεραπεία ή Προπονητική, Security ή Μηχανολογία, Τουριστικά ή Πληροφορική, Κομμωτική ή Νοσηλευτική, γιατί η επαγγελματική σου σταδιοδρομία ξεκινά από το… ΑΛΦΑ».